21.6 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

VUČIĆ PRIPREMA TEREN ZA IZDAJU: Traži od srpskih sportista da ne napuštaju postolje i da igraju protiv lažne države Kosovo u Tokiju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu Srbije olimpijce i tom prilikom uručio državnu zastavu koju će naši najbolji predstavnici nositi u Tokiju.

– Ako se sastanete sa sportistima sa tzv. Kosova mi nećemo od vas tražiti niti da napuštate postolja niti da ne učestvujete na takmičenju, od vas očekujemo da se borite i radite ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo za pregovaračkim stolom rešavati sve sa Prištinom. Želim vam da što duže ostanete na takmičenju i da donesete što više medalja. Živela Srbije – rekao je Vučić.

Predsednik je srpsku zastavu predao vaterpolisti Filipu Filipoviću.

- Advertisement -

– Želim da se zahvalim predsedniku na divnom prijemu i izdvojenom vremenu. Poželeo bih kolegama sportistima zdravlje i sreću, znanja imaju, ne bi bili ovde da je drugačije. Potrudićemo se u Tokiju da opravdamo svoj kvalitet i renome. Zamolio bih svu javnost samo da nam šalju pozitivnu energiju, sve ostalo je na nama – rekao je Filipović.

Odbojkašici Maji Ognjenović i džudisti Aleksandru Kukolju uručene su medalje za hrabrost, a njih dvoje su potom uručili plakete predsedniku Vučiću i ministru sporta Vanji Udovičiću.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti