15.1 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

Vučić priprema javnost za oslobađanje Koluvije za Jovanjicu!? (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Neverovatno, ali istinito! Kao da je  Vučić portparol proizvođača droge iz Jovanjice, predsednik Srbije iz Dubaija se obratio naciji sa ekskluzivnim informacijama da marihuana nije droga, da Koluvija izgleda ni za šta nije kriv a da su Vulin, Babić i ekipa čeprkali po rasadniku paradajza a ne po najvećoj otkrivenoj plantaži droge u Evropi i to pod patronatom države kandidata za članstvo u EU.

Šta je bilo toliko hitno da nam veliki vođa ovo objavljuje sa vikenda iz palata arapskih šeika, ostaje nejasno. Ipak polako postaje jasno da diktator posle negodovanja javnosti što je Koluvija ne samo pušten iz pritvora već i počeo da daje i intervjue u režiiji režima – mora lično da priprema javnost za oslobađajuću presudu.

Vučić nam je saopštio da je skandal što je Koluvija proveo dve godine u pritvoru a kako kaže „nikoga nije ubio ili bar ne postoji optužnica za to“. Kao da je vidovita Zorka, nagovestio nam je i „da će se pojaviti policijac koji će potvrditi navode iz Koluvijine odbrane“ i dokazati da iza afere proizvodnje droge u Jovanjici pod državnim patronatom, zapravo stoje neke tajanstvene zapadne sile.

- Advertisement -

Ako je i od Vučića mnogo je. Čak i iz palata arapskih šeika.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti