VUČIĆ PREVAZIŠAO IZDAJU KOSOVA I METOHIJE: On je osnivač Velike Albanije!

Obavezno pročitajte

Predsednik SNS Aleksandar Vučić za prijatelje i savetnike nepogrešivo je izabrao najveće srpske neprijatelje i ratne zločince – Bila Klintona i Tonija Blera, glavne tvorce kampanje NATO bombardovanja Srbije 1999. godine.

Čak je i na godišnjicu početka bombardovanja 2017. godine na stranački predizborni miting SNS kao govornika doveo i Gerharda Šredera, takođe saučesnika NATO bombardovanja. U međuvremenu je ostvario blizak lični odnos sa porodicom Soroš, i ocem i sinom, koja je glavni promoter migrantskih seoba i promene strukture stanovništva u Evropi. Stojeći iza tzv. Srpske liste na Kosovu i Metohiji, Aleksandar Vučić je bio deo separatističkih vlasti u Prištini koje su predvodili dokazani teroristi, ubice i ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a i danas njegovi najbliži saradnici sede u separatističkoj vladi Aljbina Kurtija u Prištini. Potpisivanjem Briselskog i Vašingtonskog sporazuma prekršio je Ustav Srbije i krenuo putem odricanja od KiM.

Sve to mu nije bilo dovoljno da se zaustavi na putu urušavanja srpskih nacionalnih i državnih interesa, već je u novije vreme osmislio ideju „Mini-šengena” ili kako se to sada zove „Otvorenog Balkana”, kojom je omogućio integracije Albanaca koji žive u tri različite države i slobodniji protok migranata, terorista, trgovine ljudima, oružjem i drogom.

- Advertisement -

Građane Srbije niko nikada, ni na izborima ni na referendumu, nije pitao da li su za ujedinjenje sa Albanijom, a da ih je pitao oni bi se nesumnjivo izjasnili za srpske integracije i mnogo bližu i veću saradnju najpre između Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, a ne sa Albanijom.

Istovremeno dok Vučić mašta o „Otvorenom Balkanu” dolazi do ujedinjenja Albanije i lažne države Kosovo, čime Albanija sa kojom se Vučić ujedinjuje direktno gura prst u oko Srbiji udarajući na naš državni suverenitet i teritorijalni integritet. Spajanje Albanije i lažne države Kosovo vodi u stvaranje Velike Albanije, najveće bezbednosne pretnje na Balkanu koja ugrožava ne samo Srbiju već i Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Grčku. Nemoguće je da Vučić to ne zna. Po svemu što radi ispada da je ne samo sponzor pokušaja nezavisnog Kosova već i stvaranja Velike Albanije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima...

Još priča na sličnu temu