19.6 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

VUČIĆ PREUZIMA TRIBINU PARTIZANA: Hitni sastanak sa navijačem, razbio prozor u predsedništvu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Velika propaganda laži Aleksandra Vučića nije čekala mnogo da bi krenula u preuzimanje južne tribine Partizana. Dovoljno je bilo da samo jednom prodefiluje sportskom halom horski ona poznata Vučiću pederu i da obaveštajna služba zajedno sa Vučićem krenu u novo preuzimanje južne tribine.

Nakon utakmice srpski predsednik je razbio prozor u predsedništvu posle odgledanog video klipa na kojem je imao priliku šta da vidi, tačnije da čuje.

- Advertisement -

Kako Slavija info nezvanično saznaje diktator se već dva puta sastao sa Đorđe Prelićem navijaču Partizana koji je optužen za ubistvo Brisa Tatona, kada je nesrećni Francuz zapeo skočio i sam se ubio, da bi ga nesrećni režim Borisa Tadića zbog straha od Francuske proglasio ubijenim a srpski omladinu poslao u zatvor na višegodišnje robije.

Vučić traži pouzdane igrače, oni koji mogu da satru glasača, da ga zaplaše pa ako treba i da ga ubiju, to je ono što SNS traži od svog novog potencijalnog saradnika

Insajderske informacije govore o tome da je tiranin Aleksandar ponudio SVE, samo da se sa tribine nikada više ne čuje Vučiću Pederu. O detaljima pregovora ćemo vas blagovremeno obaveštavati i o tome da li će južna tribina prepustiti svoju slobodu naprednjačkim kerovima, kojima je cilj samo zatiranje istine i da cela Srbija ne sazna gorku istinu, a to je da nam je predsednik peder.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti