VUČIĆ PRELOMIO: Brnabić gradonačelnica, Mali premijer!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je posle dugog promišljanja odlučio da će se, ipak, kandidovati za novi mandat predsednika Republike. 

Ta odluka nije jos 100% konačna, jer aktuelni predsednik čeka da vidi ko će biti kandidat opozicije na aprilskim izborima. U slučaju da kandidat opozicije bude ličnost koja ima jasnu nacionalnu crtu, ali je prihvatljiv i građanskom delu Srbije, Vučić će preispitati svoju odluku zbog opasnosti da izgubi predsedničke izbore.Pripreme Brnabić i Vučića FOTO: ATA ImagesPripreme Brnabić i Vučića FOTO: ATA Images


Ukoliko ostane pri odluci da se kandiduje za drugi mandat, odnosno da se ne vraća na funkciju premijera, kandidat za premijera će biti bivši doktor Siniša Mali. Sadašnja premijerka Ana Brnabić će biti kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda!

- Advertisement -

Ovakva odluka jasno pokazuje da je Vučić odlučio da se osloni na one kojima veruje 100%. A to Brnabićka i Mali sigurno jesu. Realno, spisak potpuno pouzdanih se dosta smanjio prethodnih godina i na njemu su još Vulin, Vučević, Vesić i donekle Šapić.Siniša Mali FOTO: ATA ImagesSiniša Mali FOTO: ATA Images

 
Rejtinzi Malog i Brnabićke su dosta niski, jer su oboje veoma neomiljeni u narodu. Ali to je bio razlog više da ih Vučić izabere za kandidate u nameri da dokaže svima u stranci da od njega apsolutno sve zavisi i da on, na svoj rejting, može da izgura bilo koga. Pa i ljude umešane u niz afera poput Malog, za koga je pre nekoliko nedelja definitivno potvrđeno da je plagirao doktorat.

O rejtingu Ane Brnabić je suvišno trošiti reči. Izuzetno antipatična, arogantna, sa problemom da spoji vise od dve rečenice, sumnjivom diplomom i bratom čija je kompanija Asseco drastično uvećala prihod od kako je Ana Brnabić ušla u Vladu Srbije.

Da li će se Vučićev plan ispuniti ne zavisi od njega, ni od njegovih kandidata, ni od SNS-a. Odluku o tome će trećeg aprila doneti Beograđani i narod širom Srbije. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu