19.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

VUČIĆ PREDAJE KOSOVO: Kad dobiješ milijarde dolara, moraš staviti potpis! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kosovo Metohija i Vučićev potpis

Profeseor Milan Pašanski je na samom početku injtervjua objasnio da je non pejper, šarada i unapred smišljena priča od onih koji su pomogli Vučiću da dođe na vlast. Osnova cele priče oko non pejpera – tvrdi Pašanski je koordinisan pritisak na Predsednika Srbije, da uradi ono što je obećao.

– Kako inače objasniti da svaki Non Pejper dokument, gde god da se pojavio, je upravo bio adresiran na adresu Vlade Srbije, odnosno Aleksandra Vučića – pita se Pašanski.

Gost je vrlo detaljno i jasno objasnio, zašto Predsednik Srbije, prosto ne može da vrati dokument pošiljaocu istom brzinom kojom ga je i dobio. Dešava se upravo suprotno.

- Advertisement -

– Predsednik javno nagađa ko je mogao da pošalje ovu vrstu ultimatuma koja definitivno prekraja granice Balkana, bez ikakvog uticaja Srbije u okviru rešenja Kosovskog pitanja kao i statusa Republike Srpske – ukazuje Pašanski.

U okviru svog impresivnog i argumentovanog izlaganja o prirodi non pejpera, i konačnog razrešenja granica na Balkanu, Pašanski je izneo još niz zapanjućih činjenica koje možete pogledati u našoj emisiji.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti