-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

VUČIĆ PRAVI JASENOVAC OD SRBIJE: Stvara neo–ustaše da narod mlate čekićima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandru Vučiću puna su usta genocida u Jasenovcu i toga kako su ustaše čekićem ubijale Srbe, Rome i Jevreje, a njegovi batinaši, kriminalci i huligani u Šapcu čekićima su tukli goloruki narod.

Gnusne scene nasilja u Šapcu, gde su naprednjački jurišni odredi čekićima tukli građane, zgrozio je i one sa čeličnim stomakom. Dok predsednik Srbije malo-malo govori o jasenovačkim žrtvama, koje su ozloglašene ustaše ubijale čekićima u potiljak, njegovi batinaši u Šapcu, koji se dovoze službenim „Škodama“ koriste slične metode nad sopstvenim narodom.


Isti ti Vučićevi batinaši, kriminalci i huligani nakon obavljenog zadatka, povukli su se sa mesta zločina i niko od njih nije uhapšen, iako su počinili teška krivična dela. Njih država štiti, jer za državu, odnosno režim rade prljave poslove.

Neke nove Nevolje, s čekićima u rukama, vršljaju po Šapcu i sprovode teror, a režim umesto da ih kazni, staje im u odbranu.

- Advertisement -


I zato Aleksandre Vučiću, sledeći put kada budeš koristio jasenovačke žrtve zarad jeftinih političkih poena, seti se šta su tvoji kriminalci, huligani i batinaši radili u Šapcu, a da ih niko nije sprečio. 

Sa sve čekićem u rukama.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti