23.9 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

VUČIĆ POTVRDIO DA JE IZDAJNIK: Naredio da heroje sa Košara i Paštrika proglase za mafiju Kavačkog klana!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle neprimerenog poteza novinara N1, koji kao da su juče zamerili ratnim, vojnim veteranima i borcima s Košara i Paštrika što su došli na blokadu auto-puta, srpski heroji su se sada našli na udaru izdajnika, dezertera i ustavokršitelja Aleksandra Vučića i gebelsovskih blatoida.

Jedan od njih, „Srpski telegraf“, na naslovnoj strani u izdanju za ponedeljak, donosi priču o tome kako je blokade organizovalia Zvicerova i ekipa Velje Nevolje, objavljujući kao „dokaz“ fotografije srpskih boraca s Kosova i Metohije!

– Vučić je naredio da ove negacije ljudi iz novina stave sliku ratnih veterana sa Kosmeta i insinuiraju da su među njima kriminalci iz Kavačkog klana. A juče ceo dan kao skandalizovani što je N1 loše pričao o veteranima, a danas vidimo da Vučić o njima priča još gore! – istakao je Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta.

- Advertisement -

Dok su se isti ovi ljudi, tada kao mladići borili na Košarama i Paštriku, ustavokršitelj i dezerter je birao zavese za svoj novi luksuzni stan dobijen od države. Sada je bez problema odlučio da demonizuje heroje i to tako što ih svrstava među koljače iz svog klana – klana Srpske napredne stranke.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti