1 C
Belgrade
sreda, 27 januara, 2021

VUČIĆ POSLAO MINISTRA U IZOLACIJU! Opasnost preti sa tri strane, naložio je hitne mere!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Goran Knežević, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, spada u visokorizičnu grupu u vreme epidemije. Ne izlazi iz stana u Zrenjaninu i sluša savete lekara.

VUČIĆ POSLAO MINISTRA U IZOLACIJU! Opasnost preti sa tri strane, naložio je hitne mere! 1

Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Srbije, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, kao visokorizična grupa u vreme epidemije koronovirusa nalazi se u samoizolaciji, u koju ga je, kako kaže u razgovoru za Kurir, poslao predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

- Advertisement -

Knežević kaže da je već četiri dana u samoizolaciji u stanu u Zrenjaninu i da se strogo pridržava saveta lekara

– Kao trostruko rizičnu grupu predsednik me je poslao u samoizloaciju. U stalnoj sam direktnoj vezi sa saradnicima i drugim ministrima. Pridržavam se strogo uputstava lekara – od stupanja u kontakte do mera higijene. Moj savet svima je da budu disciplinovani i maksimalno solidarni, naročito prema starima i bolesnima. Zajedno ćemo i ovu pošast pregurati – kaže Knežević za naš list.

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju. – Uglavnom čitam knjige i gledam TV. Trenutno čitam „Korene“ Dobrice Ćosića – dodaje ministar, a na pitanje da li ga je strah da bi mogao da se zarazi, on kaže: – Pregurao sam u životu strahove, brinem za najbliže i, naravno, sve ostale.

- Advertisement -

Podsetimo, Kneževiću je dijagnostikovan limfom centralnog nervnog sistema i 28. januara 2018, kako je rekao u ispovesti za naš list, počeo je borbu za život. To je uključivalo hemioterapije i zračenje celih osam meseci, ali i da ponovo uči da hoda.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti