VUČIĆ PORUČIO NOVINARIMA U VEZI FINANSIRANJA KAMPANJE: Ručak i pitu plaćam ja

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je iskoristio priliku da se obračunava s novinarima N1 zbog – postavljenog pitanja. Ovoga puta, nije mu se dopalo pitanje dopisnika N1 kako se finansira kampanja obilaska opština u Srbiji.

N1: Kako se finansira ova kampanja?

- Advertisement -

„A šta se finansira? Gorivo mislite? Ručak plaćam ja, pitu sam platio ja, gorivo mi ulazi u budžet koji mi je za 40 posto manji nego što je bio Tadićev budžet, predsednikov budžet. Lični je mnogostruko, ali predsednikov budžet je 40 posto manji. I ja ne izlazim iz okvira tog budžeta“, kazao je Vučić tokom obilaska Vlasinskog jezera.

Upitao se i „kako nam je palo na pamet takvo pitanje“.

„Prema tome, najobičnije redovne aktivnosti da obilazim građane Srbije. I ništa više država ne plaća. Ne znam na koje troškove ste misli, palo vam napamet onako“, upitao je.

N1: A što se ljutite?

„Ne ljutim se uopšte, oduševljen sam. Vi mi pomažete, ja sam oduševljen. Kad se vi pojavite, vi meni date toliko energije i snage da se borim još jače i više, jer ja znam da vas ne interesuje da li će da bude kanalizacioni prsten oko Vlasinskog jezera. Vas jedino interesuje kako ćete da srušite Vučića. Pa nikako, sam ću da odem, sam ću da odem kao što sam vam rekao kada budem odlučio, a to će biti na kraju mandata za četiri godine“, rekao je.

I dodao:

„A za to vreme ja ću da brinem o vama, izgradiću još nekoliko fabrika u Nišu, i ovde kanalizacioni prsten i mnogo važnih puteva i pruga, svega onoga što oni koje podržavate svakodnevno u vašem programu nikada ništa nisu izgradili, nikada nisu ništa uradili“, tvrdio je Vučić.

Podsetimo, nepregledna kolona autobusa bila je jutros na ulasku u Vranje, gde se održao miting predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. Gužve je bilo i na samoj naplatnoj stanici, gde su radnici na punktovima spolja pomagali rasterećenju, upućivanjem vozača na naplatne kanale.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština je krenuo od Vranja gde je održan veliki miting u Sportskoj hali. Na sednici GO SNS najavio da će se potruditi u narednih godinu dana da obiđe svaku opštinu u Srbiji, a naveo je i da se nada da će moći i da ode na KiM.

A niški naprednjaci su, kako saznaje N1, imali zadatak da danas obezbede oko 2.000 ljudi za skup u Vranju, koliko ih je iz Niša, prema izvoru N1 – i došlo.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu