20.7 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

VUČIĆ PORUČIO NARODU: Skup na Prajdu trajaće samo jedan dan, zašto se ne sklonite taj jedan dan

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ne cenim nikoga ko govori o Evroprajdu, ni one koji ga napadaju ni one koji ga hvale, imamo mnogo prečih briga, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara o eventualnom otkazivanju Evroprajda posle sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije i dodao da su mu „odvratni i jedni i drugi“.

Vučić je ocenio da „i jedni i drugi samo gledaju da stave teret na leđa svojoj državi“.

- Advertisement -

„Grozni su mi i oni koji bi da, tukući ‘pedera pored sebe’ tuku ‘pedera u sebi’ kao i oni koji bi nešto da hvališu a ne razmišljaju kakve probleme ima Srbija i šta joj je natovareno na vrat“, rekao je Vučić i naglasio da se „pesnički izražava“.

„Ne smetaju mi ni homoseksualci ni ovakvi ili onakvi, svako ima svoj život, nek’ radi šta hoće u svoja četiri zida“, rekao je Vučić.

Takođe je upitao „zašto lažete“ i naglasio da će ove, kao i prethodnih godina, skup na Prajdu trajati jedan dan i upitao „zašto se ne sklonite taj jedan dan“.

- Advertisement -

„Zašto lažete, da li da ne bismo pričali o pravim problemima nego o glupostima? Šta ćemo sa strujom, naftom? Od 1. novembra nema ruske nafte za nas, pod sankcijama smo“, rekao je Vučić i rekao da će o odluci o održavanju Evroprajda „svi biti obavešteni kad bude doneta odluka“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za novinare, nakon sastanka sa predstavnicima Srba s Kosova i Metohije, na kojoj je poručio da je „ključna poruka – šta god bilo, kako god bilo, da izbegličke kolone neće postojati“.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Tako je predsedniče. U svoja četiri zida neka rade šta hoće. Ali ne da prezentuju svoju poremećenost na ulici. To mnogima od nas smeta. Te zapadnjačke vrednosti mi ovde ne želimo. I dali sam ja to dobro razumela? Mi koji ne želimo prajd treba da se sklonimo? Mi koji podržavamo srpsku tradiciju i srpske vrednosti treba da ostanemo u kućama da bi poremećeni paradirali i da bi se umilili poremećenoj Evropi? Ako ste to mislili kako sam ja shvatila ,onda vi predsedniče ne razumete svoj narod! Prajd je prst u oko većini Srba i ako imamo toliko problema u Srbiji zašto je nekome i pored svih problema toliko stalo da se prajd održi? Dali Brnabić i još po neko na tome insistiraju?

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: