22.8 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

VUČIĆ PORUČIO NARODU: Od čega da odmarate, kad ništa niste radili?!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić je nastavio svoju turneju gostovanja po televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a sinoć je na red došla i emisija „Fokus“ na B92. Kao i uvek, reči naprednjačkog lidera nisu ostavile ravnodušnim komentatore na društvenim mrežama.

Govorio je Vučić o investicijama, vojnom naoružanju, vakcinama, Torlaku, problemu Kosova, odnosima u regionu i brojnim drugim stvarima koje su mu pale na pamet, kao i o tome koliko je, kako on kaže, Srbija jača nego što je bila ranije, kada nije imala para.
Vučić: Ja nisam budala da ne govorim što mislim

Sve to nije moglo da ostane nezapaženo, pa su korisnici društvenih mreža ostavljali razne komentare:

- Advertisement -

– Vučić je sinoć na B92 rekao da su se u vezi sa izgradnjom tzv. „fabrike vode“ u Zrenjaninu „čuda dešavala“. Kaže, bilo je tu i bahatosti, osionosti i neodgovornosti. Pominjao je i da je neko hteo da uzme pare, ali da za to nema dokaze. Nije rekao da je to bio projekat SNS-a – napisao je Miroslav Samardžić, politikolog, koji se osvrnuo na Vučićeve reči o problemu vodosnabdevanja u Zrenjaninu.

– Vučić: „Svi pitaju kada ćemo na godišnji odmor. Od čega da odmaramo, od čega da se odmarate, kad pola vremena ne radimo?!“ Najveći neradnik u istoriji Srbije konačno priznao da ništa ne radi. Ružno je samo što je i one koji rade strpao u isti koš s njim – konstatovala je Maja Vukas, komentarišući po ko zna koji put ponovljenu Vučićevu tvrdnju da su građani Srbije neradnici.

Na pitanje nerada i lenjosti koje predsednik Srbiječesto potencira u svojim gostovanjima, promovišući protestantsku etiku, osvrnula se i korisnica „Ja moj oblak imam“.

- Advertisement -

– „‘Oćete na more da se okrećete na suncu k’o jaje na oko. Od čega bre da se odmarate, kad ništa nismo radili?“ Grmi on. Bajo, ne staj mi na muku, reče moj sin i cepamo se od smeha. AV: Šta vam ono piše na ekranu rast 5%, to nije tačno, ja sam rekao 6%. B92 ispravi odmah.

Ova Vučićeva histerična primedba na koju je TV B92 odmah reagovala, pokazuje samo u kakvom jadnom stanju se nalaze srpski mediji i ko im je stvarni šef.

– Vučić: Ranije niko nije razmišljao o ekologiji već kako će da preživi, ovi protesti pokazuju veći standard i koliko smo napredovali. Protesti pokazuju da ste u stanju da prodate, pored zemlje, i zdravlje građana, za minimalac. Da od Srbije pravite oazu za zagađivače – napisao je Živan Mirić, kojeg su iziritirale reči Vučića o ekologiji i stanju životne sredine u Srbiji.

– Vučić na TV B92: Jedina Srbija koja odgovara mnogima je bedna i opustošena Srbija. Jel on to govori za sebe – upitao je Otac Makarije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti