DAN KADA JE VUČIĆ POLUDEO: Povraćao, urlao da će se osvetiti, Šešelj mu spremio momačko veče, PA GA PONIZIO!

Obavezno pročitajte

Kao što sam naslov kaže, nekada je i on bio normalan, pa je tek kasnije poludeo. Aleksandar Vučić je svoj psihički krah doživeo kada se učlanio u Srpsku Radikalnu Stranku, a jedan od glavnih koji je zadužen za njegovo psihičko rastrojstvo jeste Crveni Vojvoda Šešelj, udbaški četnik, sumnjivog porekla koji se izjašnjava kao ateista.

Sve je počelo kao naivna farsa, a onda je vođa radikala shvatio da je đavo odneo šalu. Praveći orgije u SRS, svi su imali iste sklonosti, sklonosti ka devojčicama ili ženama, ali dolaskom Aleksandra Vučića počeli su se pojavljivati i muškarci, tranvestiti koji su svoje seksualne usluge naplaćivali 50 evra. Mlad i perspektivan kadar Aca, voleo je da bude dečak, ali kada mu je to dosadilo onda je počeo da plaća Likana, njegovu nikada prežaljenu ljubav koju je zamrzeo kada je shvatio da je Likana sa njim bila samo zbog novca.

vucic

Mladi Aleksandar tada pada u bipolarnu depresiju, i histeriju, pretio je svima kako će se osvetiti i kako će doći na čelo države. Šešelj je shvatio da  ima posla sa neuravnoteženim čovekom i uradio je sve ono što bi uradio svaki iskusniji i stariji čovek kada vidi mladog da mu nije dobro. Nabavio mu je ženu. Animir damu Kseniju Janković, stariju osam godina od Aleksandra. Računao je vojvoda, u stare koke najbolja je supa smiriće se strasti mladog Aleksandra kada počne da živi sa njom. Zaboraviće na svoje pederske i bolesne sklonosti, ali on nije mogao preboleti Likanu.

VUCIC

Na momačkoj večeri, Šešelj se razbesneo na Vučića i krenuo da ga terorište. Terao ga je da pojede 40 jaja, ali je Aleksandar uspeo samo 30. Posle toga je povraćao i plakao, govoreći kako je Šešelj lud i kako će mu se osvetiti. Samo nije shvatao da on ulazi u dijagnozu i da postaje sve luđi.

Aca Stefanović se priseća da je jadni Aleksandar mnoge traume preživeo u Srpskoj radikalnoj stranci, ali da je on toliko voleo politiku da nije mogao izaći iz nje. Voleo je blagodati koje politika pruža. Voleo je orgije, besplatne ručkove, ali je najviše voleo svog dečka Likanu.

Zbog neuzvraćene Likanove ljubavi, pojedenih 30 jaja i prisilne ženidbe, ovo sve se dešava narodu Srbije.

Osvetiću im se, upamtiće oni ko sam ja, vikao je mladi Aleksandar Vučić kada ga je Šešelj isterao sa bine u jednom mestu u Vojvodini i govorio mu da je šizofrenik i bolesnik. Bolest je krenula i više je niko nije mogao zaustaviti. Velika propaganda laži u njegovoj glavi je krenula da sija. Tada je odlučio. Ima da zatre sve srpsko i svakoga ko mu se mešao. Neki će pobeći iz zemlje, neki će plivati u Dunavu, neki će trunuti u Hagu, ali nevinih biti neće.

Sa kim se Aleksandar Vučić oženio, čije je dete ona nosila i ko sprema njegovo rušenje u Americi, čitaćete u nastavku ispovesti njegovog bivšeg saradnika, ekskluzivno na portalu Slavija Info.

Kraj prvog dela

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu