15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

VUČIĆ POLUDEO: Dere se na novinara, mlatara rukama

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tokom boravka u Sarajevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je sastanak sa članovima Predsedništva BiH, kojima je uručio donirane vakcine, a nakon toga dao je kratki intervju za bosanskohercegovačku televiziju Face TV, gde se suočio i sa nekoliko neprijatnih pitanja.

Ovo je zapravo “uvodni intervju”, najavni, kako je objasnio Vučić i javno, u kameru, najavio kako će do 15. aprila dati “veliki intervju” uživo, o svim našim “jadima”, prenosi FACE TV.

“Ako do 15. aprila ne dam veliki intervju uživo za FACE, imate pravo svaki dan, nakon tog dana, da me nazivate lažovom! Ipak, morate doći u Beograd pre intervjua da Vam pokažem nešto i da to snimite”, rekao je predsednik Srbije u kratkom razgovoru s poznatim BiH novinarom Senadom Hadžifejzovićem.

- Advertisement -

Hadžifejzović je između ostalog pitao predsednika Srbije da li će se pola države Bosne i Hercegovine, entitet Republika Srpska, otcepiti i priključiti Srbiji?

“Ne terajte me da govorim šta stvarno mislim o tom pitanju, jer sam to rekao u lice i predstavnicima i Hrvata i Bošnjaka, a zna i Mile šta sve mislim”, odgovorio je.

Na pitanje ruši li Dodik Vučića, ili Vučić može preko noći pustiti Dodika “niz reku”, odgovorio je: “Nikada neću da vraćam naše odnose na ono što je bilo u vreme Miloševića i Karadžića”, prenosi Jutarnji.hr.

- Advertisement -

Između ostalog, Senad Hadžifejzović je Vučića pitao i da li je pucao na Sarajevo. Kako je to izgledalo, a šta je odgovorio najbolje je pogledati u video snimku razgovora.

Sva tri člana Predsedništva Bosne i Hercegovine čekala su kraj intervjua u salonu, a onda je ušao predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Na Dodikovo dobacivanje, voditelj Hadžifejzović se našalio: “Milorade, mi smo se dogovorili – smenjen si!”.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti