15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

VUČIĆ POKUŠAO SAKRITI: Stefanović napravio incident na sednici, evo šta se desilo!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić i Stefanović u klinču, ništa nije rešeno

Iako je Nebojša Stefanović “dobrovoljno” abdicirao sa beogradskog naprednjačkog trona, Glavni odbor vladajuće stranke nije prošao u mirnim tonovima. Naprotiv. Predsednik stranke Aleksandar Vučić je na vrlo oštar i bučan način govorio o situaciji u Beogradu.

Naveo je da je pobeda SNS-a u Beogradu više nego ugrožena i izneo stvarne rezultate poslednjeg beogradskog istraživanja koje je agencija IPSOS radila za SNS. Naravno, ti rezultati nemaju nikakve veze sa onim što Faktor plus i Ipsos iznose u javnost. Po njima se jasno vidi da je biračko telo u Beogradu željno promena.

Vučić je kritički govorio o radu kako beogradskih vlasti tako i stranačke organizacije. Jasno je svojim govorom rekao da je ulazak Aleksandra Šapića u SNS bio neophodan. Međutim, kako sada stvari stoje Šapić neće biti nosilac liste na beogradskim izborima. Naprednjaci su u potrazi za ženskim kandidatom, odnosno kandidatkinjom za gradonačelnicu, i to na insistiranje redova Nebojše Stefanovića posle čega je na sednici nastao muk, a zatim i međusobne prepirke i negodovanja!

- Advertisement -

I pored lepih reči o Šapiću, u samoj organizaciji postoji veliki otpor prema čoveku koji je u Demokratskoj stranci obavljao najviše funkcije poput predsednika gradskog odbora i generalnog sekretara stranke. Izgleda da su naprednjaci shvatili da nema šanse da bilo ko od njih dođe na najvise funkcije jer su one rezervisane za nestranačke ličnosti. Ili one koji samo što su učlanjeni.

Sve u svemu, u Beogradu će unutar SNS-a biti više nego burno. Kako će u svemu tome plivati Aleksandar Šapić, a kako ostali, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti