14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 20 septembra, 2021

VUČIĆ: Pobedili smo strahovito,Srbija nam je dala i srce i razum!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz štaba stranke nakon ubedljive pobede naprednjaka na izborima.

Podsetimo, SNS je osvojila preko 62.5 odsto na osnovu 43.7 odsto obrađenog uzorka.

- Advertisement -

Vučić proglašava pobedu! 

Neverovatna pobeda sa preko 2 MILIONA glasova!

– U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikad nisam doživeo. Večeras smo dobili najveće poverenje građana u uslovima kada je to malo ko verovao. Dobili smo više od 2 miliona glasova, rekao je predsednik.

- Advertisement -

– Pobedili smo strahovito ubedljivo i tamo gde nikad nismo pobeđivali. Pobedili smo od Čikaga do Beča, Moskve, sa čak 57 odsto, a u Sočiju sa neverovatnih 95 odsto, rekao je Vučić, dok aplauzi nisu prestajali.

vučić,

– Znaju ljudi koliko je važno da budemo ujedinjeni kad je najpotrebnije i hvala za ovoliku izlaznost i podršku. Ostaje da OEBS prebroji glasovena Kosovu, al ja se nadam da ćemo tamo dobiti preko 80 odsto.

– Uprkos stalnim pokušajima mnogih da sabotiraju izbore, srećan sam što je narod video da je budućnost Srbije najvažnija i hoću da se zahvalim svim ljudima koji su uprkos ovim pretnjama imali dovoljno hrabrosti i nade da izađu na izbore i daju svoj glas, rekao je Vučić.

Imamo novi cilj!

– Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnogi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod traži i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj – da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta!

VUČIĆ: Pobedili smo strahovito,Srbija nam je dala i srce i razum! 1
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

– Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici, rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

– Pretpostavljam da smo pobedili na svim mestima, ali neću da vidim bahatost i aroganciju, rekao je Vučić prisutnima, dok aplauz u sali nije prestajao. 

– Ovolika podrška našoj listi je dodatno opterećenje. Napravili smo da Srbija ima najveći rast, a to od nas kao najozbiljnije stranke i očekuje. Hvala i ženama, koje su najviše glasale, jer one najbolje znaju šta je sigurnost i stabilnost.

Srbija nam je dala srce i razum!

– Nikada Srbija nije dala svoje srce i razum kao što ga je sada dala nama! To je za nas i mene lično teret od 1000 kilograma i ne ljutite se ako pogrešimo, ali obećavam da ću se zajedno sa svim ovim ljudima boriti svim svojim srcem i svim svojim znanjem za Srbiju! Živela Srbija!

– Napadali su me sa svih strana, govorili da mi je sin kriminalac, brat kriminalac, otac kriminalac – narod im nije poverovao, rekao je Vučić na kraju obraćanja i još jednom zahvalio svima.

Hvala na istorijskoj podršci

Vučić je kazao da će Srbija nastaviti da čuva zdravlje građana i da ćemo morati da se pripremimo za tešku jesen.

Zahvalio je našim penzionerima i svima koji su uprkos svim neistinama i pretnjama imali dovoljno hrabrosti i snage da pokažu šta misle o budućnosti Srbije i kakavu budućnost žele.

Vučić navodi da su imali istraživanja na dnevnom nivou i da se videlo da kako su se iz opozicije sve više pojavljivali u javnosti da im je opadala podrška, dok je kod naprednjaka rasla jer su, kako kaže, govorili sve više o planovima i idejama i da je to ono što narod želi da vidi.

„Hvala na istorijskoj podršci“, poručio je Vučić za kraj.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti