26.1 C
Belgrade
nedelja, 25 jula, 2021

VUČIĆ PISAO SAOPŠTENJE ARENI SPORT? Prevršio svaku meru, bolesni peder se u sve trpa!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dokle je došlo ludilo u ovoj državi govori činjenica da je na sportskom kanalu Arena sport, na kom se inače reklamiraju Aca Lukas i rijaliti dodaci u tabloidima, osvanuo politički pamflet, tobože saopštenje sa pljuvačinom o Šolaku, Đilasu, Mauricijusu i svima onima koji ne podržavaju Aleksandra Vučića. Znamo odavno da je, kao i sve, SNS u Srbiji ugasio i sport, a evo nam i dokaza kuda sve ide.

Još je sramnije što je saopštenje puno pravopisnih i gramatičkih grešaka, kao da na ovom sportskom kanalu nemaju lektora, pa sve poprima oblike tragikomedije.

Saopštenje koje je potpisao izvesni Nebojša Žugić, direktor Arena sporta, prenosimo u celosti:

- Advertisement -

„Kupovinom ekskluzivnih prava na prenos utakmica Premijer lige u narednih šest godina, počev od sezone 2022/2023, TV Arena sport je objedinila četiri najjače evropske lige na svojim kanalima, a to je izazavalo mnogo zlonamernih komentara od strane konkurencije.

Upravo zbog tih zluradih i nekoretnih izjava direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, je izdao saopštenje u kojem ističe:

„Naš cilj je da se Arena gleda u svakom domaćinstvu u regionu. Posle ove kupovine opravdano očekujemo da ćemo se naći u svakoj kući u regionu i da će svi želeti da imaju Arena sport televiziju.

- Advertisement -

Kupovinom Premijer lige učinjen je veliki korak za Arena sport i Telekom Srbije zato što će to doprineti još uspešnijem poslovanju grupe, nastaviće se trend rasta prihoda i profita.Saopštenje Arene puno pravopisnih grešaka FOTO: PrintscreenSaopštenje Arene puno pravopisnih grešaka FOTO: Printscreen

Očigledno je da veliki uspeh Arene smeta mnogima koji su navikli da se državne kompanije povlače i uništavaju zarad privatnih interesa pojedinaca.

Arena to neće NIKADA dozvoliti i radiće sve u interesu Telekoma, povećanja broja korisnika, prihoda i profita.

Čitam neke naslove i čujem nekakve lažne dušebrižničke stavove o tome koliko je plaćena ili preplaćena engleska liga. Iste te naslove i tekstove čitam posle svake naše kupovine novih prava (NBA, španska, portugalska i sada engleska liga) ili produženja prava na prenose onih takmičenja koja su već kod nas (Liga Šampiona, Liga Evrope, italijanska liga, francuska liga).FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

To su isti oni koji su pljačkali i razarali našu državu i Telekom u prethodnom periodu, a sada se žale što država ide napred.

Prvi put kada su dobili konkurenciju izgubili su utakmicu.

Za sve te lige bili su raspisani tenderi sa unapred poznatim uslovima i uglavnom se utakmica igrala u više krugova, nekada čak i tri ili četiri kruga. Ovde je zbog pravila nadmetanja proces izbora pobednika završen u drugom krugu. Dakle da je istina to o preplaćivanju mislite li da bi bilo više krugova i da bi nadmetanja bila toliko mučna i iscrpljujuća?

Prema informacijama do kojih smo došli i u ovom slučaju su u prvom krugu bili u prednosti u odnosu na nas, isto kao što je bio slučaj i u drugim nadmetanjima. Pa onda kada mi na kraju pobedimo onda krenu sa napadanjem, lažima i populističkim klevetama.FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Jedina liga od liga ’’petice’’ (5 najjačih liga sveta), nemačka liga, za koju nije bilo raspisano nadmetanje na volšeban način nije završila kod nas. Pitanja koja smo uputili svima od same lige, preko nemačke ambasade i Evropske komisije ostala su bez odgovora.

Ovo je prvi put da su male televizije (male u odnosu na svetske medijske gigante) dobile priliku da se direktno bore za prava. Vodili smo poštenu bitku sa nekim od najvećih svetskih agencija koje se bave trgovinom prava i sa svim drugim lokalnim sportskim televizijama i pobedili.

Očigledno svim tim dušebrižnicima smeta rast Arene, Telekoma i svih velikih kompanija sa državnim kapitalom u svojoj vlasničkoj strukturi, kao i napredak same države zato što to ugrožava njihove privatne interese.

Ti koji nas najžešće kritikuju i napadaju navikli su da pljačkaju državu i bogate se na njen račun.Gramatička greška u saopštenju Arene FOTO: PrintscreenGramatička greška u saopštenju Arene FOTO: Printscreen

Navikli su da nemaju konkurenciju i da ne rade na tržišnim principima.

Smeta im što mi nismo sluge tajkuna nego smo sluge svog naroda i svoje države koja se razvija i napreduje u svim sferama od zdravstva, ekonomije, vojske, sporta…

Pročitao sam negde pitanje koliko bi dece moglo da se izleči sa tim novcem.

Pa sada se leči 15 puta više dece u 100 puta boljim uslovima nego za vreme kada su tajkuni ministrovali i vodili grad i državu.FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Ja imam kontra pitanje, koliko dece je moglo da se izleči od neplaćenih poreza Dragana Šolaka i UM ili od para koje je Dragan Đilas sebi strpao u džepove ili još preciznije na račune u Mauricijusu i drugim egzotičnim zemljama?“, zaključuje se u pomenutom saopštenju koje je potpisao Nebojša Žugić, generalni direktor Arena Chanels Group.

Sigurni smo da je ovo saopštenje Arena sport pisao lično Aleksandar Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti