VUČIĆ PIŠA PO NARODU: Potrošio sam pola milijarde evra, ali ne na sebe, nego na VAS!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je navode medija da je tokom obilaska različitih krajeva Srbije u prethodnih mesec dana „unapred potrošio“ 500 miliona evra u najave novih investicija.Vučić: Potrošio sam pola milijarde evra, ali ne za sebe već za građane Foto: 021.rs

Dodao je da taj novac nije uzeo za sebe već da su to ulaganja koja su „potrebna građanima“. Vučić je rekao da država ima taj novac i da neće doći do povećanja javnog duga iznad 60 odsto.  

Jesam potrošio te pare ali ne za sebe. To su pare za bolnice, obilaznice, puteve, tunele, gasovod, kanalizaciju. To su stvari koje su potrebne građanima“, kazao je on. Upitan da li se može očekivati da Krizni štab za suzbijanje korona virusa donese odluku o pooštravanju epidemioloških mera s obzirom na rast broja novoinficiranih, Vučić je rekao da nije epidemiolog i da ne zna kakva će biti odluka tog tela.  

Naša je molba da se ljudi vakcinišu jer vakcina nikom nije naškodila. Čekam da prođe šest meseci pa da primim treću dozu. To će biti početkom oktobra i jedva čekam. Kao što vidite, još sam živ„, rekao je Vučić. 

Source021

3 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu