VUČIĆ PEDER: I ove nedelje je odzvanjalo tribinama, čisto da ne zaboravi da navijači misle na njega!

0
158

Navijači Partizana su i ove nedelje stavili do znanja predsedniku Srbije šta misle o njemu, njegovoj politici i stanju u društvu, pa su se tokom meča crno-belih sa Novim Pazarom sa tribina stadiona u Humskoj začuli povici „Vučić peder“.


Nije lako Aleksandru Vučiću ovih dana, pošto se suočava sa pobunom građana sa svih strana. Juče su ga, ma koliko on to negirao, potresle scene sa ulica širom Srbije, gde se reka ljudi slila i rekla „ne“ njegovoj politici i Rio Tintu. Radila je juče propaganda njegovih tabloida, međutim sliku nikako nisu mogli da promene.

Skandirali su mu juče građani na ulicama da je „peder“, „lopov“, „šef mafije“, a novu dozu skandiranja dobio je danas. Sa stadiona u Humskoj, tokom meča Partizan – Novi Pazar.

Naime, sa južne strane stadiona Partizana čulo se skandiranje „Ratko Mladić“, dok je sa druge, istočne, usledio odgovor „Vučić peder“, što nije prvi put ove sezone, budući da je takvo skandiranje moglo da se čuje na mečevima Partizana sa Proletetom, Vojvodinom, u prvoj utakmici sa Novim Pazarom, na evropskom meču sa Dunajskom Stredom…

Ova skandiranja je Arena pokušala da minimalizuje stišavanjem tona, međitim snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama, pa se možete uveriti kako su izgledali ti povici.

Ostavite komentar