VUČIĆ OTVORIO DUŠU, NE STIDI SE: Grozni su mi oni koji bi da tukući pedera pored sebe tuku pedera u sebi

Obavezno pročitajte

Ne cenim nikoga ko govori o Evroprajdu, ni one koji ga napadaju ni one koji ga hvale, imamo mnogo prečih briga, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
On je tako odgovorio na pitanja novinara o eventualnom otkazivanju Evroprajda i dodao da su mu „odvratni i jedni i drugi“.

Vučić je ocenio da „i jedni i drugi samo gledaju da stave teret na leđa svojoj državi“.

„Grozni su mi i oni koji bi da, tukući ‘pedera pored sebe’ tuku ‘pedera u sebi’ kao i oni koji bi nešto da hvališu a ne razmišljaju kakve probleme ima Srbija i šta joj je natovareno na vrat“, rekao je Vučić i naglasio da se „pesnički izražava“.

„Ne smetaju mi ni homoseksualci ni ovakvi ili onakvi, svako ima svoj život, nek’ radi šta hoće u svoja četiri zida“, rekao je Vučić.

Takođe je upitao „zašto lažete“ i naglasio da će ove, kao i prethodnih godina, skup na Prajdu trajati jedan dan i upitao „zašto se ne sklonite taj jedan dan“.

„Zašto lažete, da li da ne bismo pričali o pravim problemima nego o glupostima? Šta ćemo sa strujom, naftom? Od 1. novembra nema ruske nafte za nas, pod sankcijama smo“, rekao je Vučić i rekao da će o odluci o održavanju Evroprajda „svi biti obavešteni kad bude doneta odluka“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu