VUČIĆ OPET SLAVI POBEDU: Objavio video spot o tome šta je uspeh za Srbe na Kosovu

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas na jednom od svojih zvaničnih naloga na Instagramu patriotskom porukom i podelio video snimak.

Vučić je svom Instagram profilu avucic objavio video spot koji u vrhu ima karakaterističan logo korišćen u izbornoj kampanji AV, i sastoji se od kadrova sa severa Kosovoa i delova njegove jučerašnje izjave da po prvi put srpska strana dobila nešto što je „izvor prava“ da KBS ne mogu na sever Kosova bez saglasnosti komandanta Kfora.

- Advertisement -

„Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, i nikada neće biti ništa drugo. Borim se i boriću se za našu braću i naše sestre“, poručio je Vučić u opisu video spota, što je i rečenica koja izgovara u spotu, i koja je titlovana krupnim slovima kao i cela njegava izjava u kojoj objašnjava da je uspeh što sada postoji „akt Kfora“ po kome Kosovska policija neće moći da dolazi na sever Kosova bez dozvole lokalne zajednice i Kfora/NATO.

Navodi i da je uspeh što tekst te garancije sadrži reč „barikade“.

Video je praćen muzikom i na kraju, svojstveno političkom predizbornom marketingu, ima i kadar srpske zastave i Vučićevog svojeručnog potpisa.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu