19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

ČISTKA IZDAJNIKA: Vučić opet preko medija udara „packe“ svojima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko prorežimskih medija voli da disciplinuje članove svoje stranke, kao i ministre, nije nikakva novost. Često je to znao predsednik SNS, a u slobodno vreme i prvi čovek države to da radi, a posle kraće pauze nove „packe“ uslediće u sutrašnjem izdanju tabloida bliskog državi.


Znao je Vučić u minulom periodu da zamera svojima što nisu došli na sahranu patrijarhu Irineju, što se ne trude onako kako bi on to želeo, što ne troše novac, jednostavno što mu se ne dive do imbecilnosti, što bi u predstavi „Radovan III“ rekao čuveni Zoran Radmilović.


Poslednji put je poimence kritikovao Tomislava Momirovića, Tatjanu Matić, Anđelku Atanasković, Zoranu Mihajlović, kao i direktore EPS-a i Puteva Srbije. To je bilo pre nešto više od mesec dana, pa se na nove packe nije dugo čekalo.

Naime, u današnjem izdanju tabloida „Objektiv“ dominira naslov „Lete dvoje iz Vlade i 20 iz SNS“, što će navesti brojne naprednjačke jastrebove da se zapitaju u čemu greše i koje su to pogrešne korake u prethodnom periodu napravili.

- Advertisement -

A koliko je situacija zapravo ozbiljna, svedoči to što je iznad ovog naslova vinjeta „Čistka izdajnika“…

U samom tekstu se navodi i citat jednog od osnivača Srpske napredne stranke, koji navodi:

– Reč je o funkcionerima među kojima ima predsednika opština i članova Predsedništva stranke. Tu je i dvoje ministara, jedna žena i jedan muškarac, koji su se osilili, izgradili svoje malo carstvo, rade sebi promociju i bogato žive – rekao je jedan od osnivača SNS za Objektiv.

- Advertisement -

Da li je ovo, baš kao što je i u prethodnim situacijama bilo, pucanj u prazno ili je Vučić zaistaodlučio da se obračuna sa svojima, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti