VUČIĆ: Odlučili smo da gradimo brzu prugu Beograd – Niš

Obavezno pročitajte

Vučić se oglasio na instagramu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će u naredna tri meseca biti potpisan ugovor o izgradnji brze pruge Beograd – Niš, kao i da je doneta odluka da se za 70 opština centralne Srbije izgrade fabrike za prečišćavanje vode i kanalizacioni sistemi.

“Danas smo konačno doneli odluku, izgradićemo brzu prugu Beograd – Niš. Prugu za brzine 200 km na sat, ukupne dužine 204 km, sat i dvadeset minuta, sve do kraja 2023. godine – u naredna tri meseca potpisivanje ugovora”, rekao je Vučić u videu koji je objavio na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

- Advertisement -

U istom video – obraćanju, Vučić je rekao da će uskoro biti potpisan ugovor za izgradnju fabrika za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacionih cevi za 70 opština centralne Srbije.

“Najbrže dobijaju Kragujevac i Niš, do kraja 2021. godine samo u Kragujevcu 600 km cevi – za čistiju Srbiju, za Srbiju 21. veka, baš onako smo rekli u programu Srbija 2025.”, rekao je Vučić.

SourceNova S

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu