VUČIĆ OBRUKAO SRBIJU KOD ANGELE: U delegaciji sve bolesnici i pederi, nema Velje da nagna babu!

0
328

Juče je Angela Merkel počela sa oproštajnom turnejom po Balkanu. Da, desilo se i to da Nemačke zastave budu pokačene u centrima svih velikih gradova Srbije. Ali zastave nisu bile dovoljne, Merkelova je želela nešto drugo. To nije mogla da dobije od Vučića.

U Vladi Srbije su sve pederi, i to pasivni i impotentni prema rečima Đorđa Višekrune koji je upućen u sastav vlade. Vučićev uzak krug ljudi juče je komentarisao da bi sada valjalo da se u delegaciji nalazi i Velimir Ilić zato što je opšte poznato u narodu zato što je položio i žrtvovao svoju intimu kod gospođe Olbrajt kako bi građanima Srbije bilo bolje.

Ali juče ništa. Samo Vučićev muk. Muk pedera i bolesnika i velika žal zato što gospodin Ilić nije u delegaciji da nam osvetla obraz i da nam skine bruku i oreol pederske delegacije koja nas bruka bezmalo deset godina.

Velimir Ilić ekskluzivno za Slavija Info je rekao da bi se i ovaj put žrtvovao za Srbiju i srpski narod, ali nikada za pedersku i izdajničku vladu kojom rukovode Ana Brnabić i Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar