VUČIĆ O VLADI: Bliža mi je druga opcija

0
157
alt=

Vučić između redova o vladi

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svakako biti promena u budućoj vladi, a da će njen sastav biti poznat uskoro.

Vučić je primetio da bi, da je požurio sa sastavljanjem vlade, ljudi reki da je sve isto, a kada duže razmišlja o tome, onda kažu da je sve to igra i spektakl.

„Nije nikakva igra, nego morate dobro da promislite“, rekao je za TV Pink.

Upitan da li je bliži koncentracionoj ili koalicionoj vladi, odgovorio je: „Bliži sam onome za šta javnost misli da je moja druga opcija“, dok na pitanje da li je bliži koaliciji sa Šapićem ili Dačićem – nije odgovorio.

vučić,

Na pitanje koji procenat ministara će biti promenjen, Vučić je odgovorio da ga procenti ne zanimaju, ali da će svakako biti promena.

Rekao je i da nije lako da se rešavaju ni pitanja na lokalnu, te da će zato i u lokalnim samoupravama, u 40 do 50 odsto njih, doći do promena.

Za to, kaže, nije uvek razlog da je neko loše radio, poput, na primer, Niša, već je jednostavno bilo drugo vreme, a sada su potrebni drugi ljudi.

Dodao je da u Skupštini ima 100 potpuno novih ljudi, koji će tek pokazati koliko su vredni i koliko znanje žele da prikažu, uz starije i iskusnije kadrove.

„To nam treba kako bismo se izborili sa svim izazovima, a čeka nas borba oko KiM“, rekao je Vučić.

Ostavite komentar