VUČIĆ O ODLASCIMA IZ SNS: Uporedite to troje sa Tomaševićem, Tipsarevićem…

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je večeras u emisiji „Hit Tvit“ na TV Pink odlaske Zorane Mihailović, Stanislave Pak i Dragana Šormaza iz Srpske napredne stranke.

Na pitanje da prokomentariše odlazak Šormaza, on je pitao voditeljku Vericu Bradić da li ona „zaista misli da se to desilo“.

- Advertisement -

„Tražio čovek da bude neki državni sekretar, ja sam rekao da ćemo videti“, kazao je predsednik.

Povodom Stanislave Pak, koja je poslednja u nizu napustila SNS, predsednik je imao samo pitanje.

„Kad ste poslednji put videli Stanislavu Pak?“, pitao je predsednik voditeljku, na šta je ona odgovorila „za vreme Tomislava Nikolića“ i potom prokomentarisala kako „nije izgledalo da uspešno radi svoj posao za vreme Tome Nikolića“.

Predsednik je nastavio da postavlja pitanja voditeljki:

„Jeste li znali da će Zorana da ode čim više ne bude ministarka?“

Ne dobivši odgovor, Vučič je rekao da ljudi dolaze i odlaze iz SNS-a.

„Politička stranka je živ organizam. Iz naše stranke je otišlo mnogo više ljudi, ali je i došlo mnogo više ljudi. Hajde uporedite ovo troje porediti sa Tipsarevićem, Dejanom Tomaševićem, Rašom Radovanovićem“, kazao je on.

 

,,Prijatelji nismo, niti ćemo biti“

O ljudima koji su mu okrenuli leđa, među kojima i Bogoljub Karić, predsednik je rekao:

„Slobodan Milošević je, kao i svi mi, imao i mane i dobre osobine. Iz njegovog ugla, neke stvari je morao drugačije da procenjuje bez obzira koju bi političku cenu platio. Video sam ga nekoliko puta, bio je nezadovoljan što nisam bio član SPS. Milošević je bio, kao i Tadić i Nikolić, mnogo šarmantniji od mene. Ja sam operisan od toga. On je bio zabavan tip, koji bi, kada sedite s njim, popio jednu ili dve kajsije. Imao je animozitet prema taksistima i advokatima. Nikad ga nisam razumeo po tom pitanju. U jednom trenutku mi je rekao: ‘Vučiću, kad god pomisliš nešto dobro, znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu’“.

Prisetio se predsednik i razgovora sa Miloševićem o Bogoljubu Kariću.

„Bio sam dva puta kod njega u kući u Minsku, i jednom u Beogradu, i nikad ništa loše neću reći o njemu. Prijatelji nismo niti ćemo biti, ali mu želim mnogo uspeha. Siguran sam da mu nisam ostao dužan“, dodao je Vučić.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu