25.4 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

VUČIĆ O IZJAVI ZORANE MIHAJLOVIĆ: Neko je odlučio da bude popularan…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Upitan za gostovanje ministarke energetike i potpredsednice SNS Zorane Mihajlović na televiziji Nova S (misli se na izjavu objavljenu u novinama „Nova“), što su pojedini članovi te stranke kritikovali, Vučić je kazao da je „neko odlučio da bude popularan a da neko drugi misli da je to greška“.

„Ja ne dajem izjave za takve medije jer bih time pogazio sopstvenu porodicu i decu koja su bila meta njihovih brutalnih laži. Nije me Zorana pitala za to gostovanje, mi smo demokratska stranka u kojoj ljudi imaju pravo na različita vidjenja ali onda moraju da prihvate i da većina odlučuje o važnim stvarima i da poštuju odluke većine a ne samo svoje“, kazao je Vučić.

- Advertisement -

On je odbacio kao neistinite medijske navode o tome ko će činiti novu Vladu Srbije i dodao da se po pitanju formiranja novog kabineta „ni po kuloarima ništa ne zbiva“.

„Neko dobije pare od jednih, neko dobije tri glasa od drugih, svako ima neke svoje računice zašto bi nekog da gura. Pošto svi znaju koliko će SPS imati i ko će biti novi ministri, mogu da kažem da su to sve notorne laži“, kazao je Vučić u Bratislavi gde je učestvovao na forumu ;GLOBSEC 2022.

Komentarišući gostovanja poslanika SNS Dragana Šormaza i Bratislava Jugovića na televiziji N1, Vučić je kazao da oni tamo samostalno idu i da predstavljaju „sebe“.

- Advertisement -
SourceNova
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti