5.1 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

VUČIĆ: Nisam ni znao da je Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksadndar Vučić izjavio je da nije ni znao d je njegovom sinu Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, kao i da nikada nije stiglo zvanično obaveštenje o tome.

„To najviše govori o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore, kao i njihovim medijksim pomagačima“, kazao je Vučić.

On je novinarki News Max Adria, koja mu je postavila pitanje o zabrani ulaska njegovog sina u Crnu Goru, rekao da taj mediji, kao i svi ostali „Đilasovi i Šolakovi“ mediji, vode kampanju već deset-dvanaest dana protiv njegovog sina.

- Advertisement -

Vučić je napomenuo da će porodica crnogorskog premijera Krivokapića uvek biti dobro došla u Srbiju i da joj ulazak nikada nije bio zabranjen.

On je izneo dva moguća razloga za tako nešto.

„Moguće da su to urdaili zbog prisustva litijama u Crnog Gori dva puta, a moguće je da je i to načain da pokažu kako se odnose prema predsedniku Srbije“, kazao je Vučić i dodao da ni on ni Danilo nisu dobili zvaničnu potvrdu o ranijoj zabrani ulaska u Crnu Goru.

Danilo Vučić nije jedini

- Advertisement -

Crna Gora ukinula je zabranu ulaska u tu zemlju za 18 stranaca, među kojima je i sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potvrđeno je iz Uprave crnogorske policije.

Među osobama sa spiska onih kojima je ukinuta zabrana su i predsednik Odbora za pravosuđe i državnu upravu i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti Vladimir Đukanović, predsednik FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić, Milica Đurđević iz stranke Zavetnici, pevač Vlado Georgijev i fudbalska legenda Dušan Savić.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti