VUČIĆ: Nikada niste bolje živeli, svi se obogatili, mediji slobodni, za sve to zaslužni ja i Ana Brnabić

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na sinoćnoj konferenciji za medije, rekao da je odlučio da Ana Brnabić ponovo bude premijer Srbije, jer kako kaže, ona je to zaslužila svojom odanošću i napornim radom.

Iako u Srbiji svaka treća porodica bukvalno nema za hleba i živi u teškoj bedi i siromaštvu, a više od pola Srbije nema nikakvo zaposlenje. Vučić tvrdi da se u Srbiji nikada bolje nije živelo, a da plate i penzije nikada nisu bile veće.

 Predsednik Vučić tvrdi da građani nikada nisu bili bogatiji, a da za to, mogu da zahvale njemu i premijerki Ani Brnabić.

 Vučić se osvrnuo i na stanje u Srpskim medijima, pa je rekao da mediji u Srbiji nikada nisu bili slobodniji i demokratskiji nego sada. 

 On se požalio da su svi mediji, uključujući i RTS naklonjeni opoziciji, a da rade protiv njegove vlade, ali da njemu to ne smeta, jer je Srbija demokratska zemlja u kojoj je sloboda medija veoma bitna.

 Vučić je na kraju priče o medijima, zaključio da u Srbiji ne postoji ni jedan jedini medij koji je naklonjen njegovom režimu, već da su svi mediji anti-režimski, što nije bio slučaj u vreme vladavine DOS-a. 

  Ana Brnabić je najveći Srbin:

 Na pitanje novinarke N1, čime je to Ana Brnabić zaslužila da ponovo bude premijer Srbije. Vučić je rekao da je Ana Brnabić „najveći Srbin“ i da je Srbiju svuda predstavljala u najboljem svetlu.

 Ana Brnabić je novi mandat saslužila svojim radom, ali i time što je bila maksimalno odana, rekao je predsednik Srbije Vučić.

 Iako se ovih dana pominju afere Ane Brnabić i njenog rođenog brata. I iako ju je Marinika Tepić optužila da je firmi u kojoj je njen brat direktor, iz budžeta Srbije dala 180.000.000 dinara, Vučić kaže da je ona zaslužna za mnogo toga, te da je on odlučio da ona ponovo bude premijer Srbije.

 Zaključak:

Očigledno je da predsednik Vučić vređa inteligenciju građana Srbije, ili što bi naš narod reko „zajebava vas“. On i njegova režimska medijska mašinerija uporno pokušavaju da ubede građane kako staje u zemlji nikada nije bilo bolje, iako je svima jasno, da je u Srbiji zavladala totalna diktatura, medijski mrak, a institucije su kriminalizovane do te mere da zakona više ni nema.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GORAN VESIĆ: Deo pruga u veoma lošem stanju zbog toga što se decenijama nije ulagalo

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je, povodom pet iskliznuća iz šina vagona s opasnim materijama od početka...

Još priča na sličnu temu