VUČIĆ NIJE DOBIO 2 MILIONA GLASOVA: Krađa se meri u stotinama hiljada, evo podataka? (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vučić i izbori

Na proteklim Parlamentarnim izborima SNS organizovala je najveću krađu glasova u istoriji Srbiji a broj ubačenih listića broji se u više stotina hiljada tvrdi predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović.

Ivan Ivanović (Foto: Helm Kast)

- Advertisement -

Ivanović je ocenio da je bojkot uspeo i da se videlo da su liste koje su učestvovale na izborima bile “režimske liste”.

  • Aleksandar Vučić nije dobio 2 miliona glasova, oko 800.000 listića je ubačeno tokom ovih izbora. Listići su ubacivani na Kosovu i Metohiji, na teritoriji Preševa, Bujanovca i Medveđe ali i po čitavoj Srbiji. Od 14 časova kada je merena izlaznost zavladala je panika u redovima SNS i tada je dat znak da se krene sa ubacivanjem listića. Procentualno broj ubačenih listića kreće se od jedne trećine u centralnoj Srbiji i Vojvodini, dok na Kosovu i Metohiji je ubačeno dve trećine glasova za koje se tvrdi da su izašli na izbore – rekao je Ivanović.

On je ocenio da će Vučić sada nastaviti aktivnostima za priznanje Kosova i Metohije što dokazuju njegove aktivnosti u danima odmah nakon izbora.

Ivanović je ocenio što liste koje se predstavljaju kao patriotske koje su učestvovale na izborima nisu prošle cenzus i što su mnogo političari nestali sa političke scene. On je kritikovao i one koji su u danima pre izbora organizovali skupove ispred Parlamenta posebno se osvrnuvši na Srđana Noga.

  • Eno ga sad stoji sam ili sa četiri pet ljudi ispred Skupštine i svi mu se smeju – rekao je Ivanović.

Ivanović je objasnio da je Nogov plan bio nerealan i da je iznenađen njegovim postupcima.

On je posebno zadovoljstvo iskazao zbog ispadanja SRS i Vojislava Šešelja iz Parlamenta. On kaže da je lista SPAS koja je prešla cenzus takođe pod kontrolom SNS. Ivanović je izrazio nadu da će nakon propasti lažne opozicije u narednim danima početi da se stvara nova patriotska opcija koja će ući u obračun sa Vučićem.

U emisiji Ivanović komentariše kriminalne aktivnosti vrha SNS, kkritikuje odnos Rusije prema političkim dešavanjima u Srbiji, govori o situaciji u Crnoj Gori i drugim aktuelnim temama.

SourceHelmkast,

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu