-4.2 C
Belgrade
ponedeljak, 24 januara, 2022

Vučić nije dao Stefanoviću na konferenciju?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Činjenica da je aktuelni ministar odbrane, bivši ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, prisustvovao sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, ali i činjenica da nije bio na konferenciji posle sednice, nameće pitanje da li je obračun Stefanović – Vučić odložen ili je ipak na snazi?Aleksandar Vučić, FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić, FOTO: Printscreen

Nakon završene konferencije za medije, na kojoj se Aleksandar Vučić obratio javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, Stefanović, inače šef Boroa za nacionalnu bezbednost nije se pojavio.

Da li je po sredi odlaganje obračuna između dva klana koje predvode Vučić i Nebojša Stefanović, pitanje je koje svakako izaziva polemiku?!

- Advertisement -

Umesto pompezno najavljivanih šokantnih snimaka koje će zaprepastiti svet, a koji će i pokazati umešanost nekih od najviših državnih funkcionera u kriminal, dobili smo dve fotografije leševa navijača. 

Iako se očekivalo da će Vučić poimence imenovati lica povezana sa Nebojšom Stefanovićem koja su u sprezi sa kriminalom, do toga ipak nije došlo.
Nebojša Stefanović FOTO: ATA ImagesNebojša Stefanović FOTO: ATA Images

Vučić je odgovorio na pitanje novinara koga je zanimalo zašto na KZN nema upravo Stefanovića, ministra vojske.

- Advertisement -

– Očekivali ste? On je direktor Biroa, ne Saveta. Očekivali ste i Batu Gašića onda? Samo čekaju da neko nešto kaže da ispadne da ga optužuje – odgovorio je Vučić.
(UZNEMIRAVAJUĆE) Vučić pustio slike masakriranih tela navijača Zvezde i Partizana!Kako se Stefanović ponaša pod paljbom afera?

Podsetimo, sukob Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića počeo je od bitke za gradski odbor SNS, preko pojave Dijane Hrkalović u MUP, lažne ministrove diplome, afere „Krušik“, rata između Vučića i Gašića (BIA) s jedne, i GIM, odnosno oca Stefanovića s druge strane, otimanja hotela „Šumadija“ od strane Branka Stefanovića, njegove poslovne posete Saudijskoj Arabiji, pa Italiji, uloge Slobodana Tešića, operacije Jovanjica“, do tvitova Željka Mitrovića, teksta u Srpskom Telegrafu, koji je blizak vlasti, izvlačenja na svetlo javnosti Stefanovićevog kuma Aleksandra Papića…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti