VUČIĆ: Neću tenkovima na Crnu Goru

Obavezno pročitajte

„Spreman sam uvek da razgovaram sa Đukanovićem, ali mi moramo da brinemo o 28,73 odsto Srba u Crnoj Gori“, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je na pitanje o odnosu njega i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića rekao da je u interesu da se posao radi za dobrobit svih.

– Uradili smo Srpsku kuću koju niko nije hteo u Crnoj Gori, izdvojili smo novac za srpske institucije, ne ugrožavajući suverenitet Crne Gore. Ja nikada nisam bio u zvaničnoj poseti toj zemlji. Razgovarao sam sa Đukanovićem u Tirani i izneo sam svoj stav, on je rekao svoj. Žao mi je što se vladajuća partija u Crnoj Gori naljutila i to se vidi iz njihovog saopštenja – rekao je Vučić.

Vučić je dodao i da koliko ima onih koji ga optužuju što nije podigao „sekiru na Crnu Goru“ toliko ima i onih koji govore da je napao Crnu Goru.

– Tenkovima na Crnu Goru neću, vreme srpske neodgovornosti je prošlo – rekao je Vučić i dodao da je vreme za dogovore, ali ne na uštrb Srbije.

SourceTANJUG

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin poručio da će Rusija braniti svoje interese svim raspoloživim sredstvima

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će se Moskva truditi da odbrani svoje interese „svim raspoloživim sredstvima”,...

Još priča na sličnu temu