VUČIĆ NEĆE DA RAZGOVARA SA NARODOM IZ KAMPA: Gorko se kajem zbog grešaka

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je mogućnost susreta sa aktivistima koji kampuju pod prozorom njegove kancelarije, uz zahtev da se trajno zabrani iskopavanje litijuma i bora u Srbiji.

„Trudim se da razgovaram sa ljudima čija reč nešto znači, a sa onima koji su tu zbog sopstvene promocije i ni zbog čega drugog, ne vidim neki smisao. Ionako sam pogrešio oko nekih stvari i o tome ću da govorim kada se izbori završe. Gorko se kajem zbog svojih političkih grešaka“, poručio je Vučić.

Dodao je i da „vidi da aktivistima koji kampuju ispred Predsedništva nije dosadno i da imaju jagnjetine, bureka i svega“.

- Advertisement -

„Tako da lepo im je. Ako treba da im pošaljem čaj, kafu, uvek ću to da uradim, nije problem. Ali nemojte da se ljutite, za mene je to da radim za narod u Mačvi, Podrinju i Jadru mnogo, mnogo važnije nego da nečiju političku sujetu gradim ili da političkim sujetama nekakvih samoproklamovanih lidera ispunjavam želje“, kazao je Vučić. 

Direktor kampanje „Kreni promeni“ Savo Manojlović najavio je na jučerašnjem protestu ispred Predsedništva Srbije da će, ukoliko do Dana državnosti, 15. februara, ne bude usvojen zakon kojim bi se trajno zabranila eksploatacija litijuma i bora, na tom mestu biti organizovan Sretenjski narodni miting. Manojlović je tom prilikom rekao i da su ljudi koji kampuju ispred Predsedništva ostavli svoje porodice, imanja i stoku kako bi zaštitili svoj zavičaj, dok „predsednika koji danonoćno radi“ već četiri dana i tri noći nema da ih primi.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu