VUČIĆ: Ne sudite mi po onome što sam rekao pre 30 godina, već po delima!

0
59
Beograd/Novi Sad, 19.03.2022. - Pruga Beograd - Novi Sad, u okviru medjunarodne pruge Beograd - Budimpesta, danas je pustena u saobracaj, a u prvom brzom vozu na toj relaciji nazvanim "Soko" bili su predsednik Srbije Aleksandar Vucic, premijer Madjarske Viktor Orban i clanovi Vlade Srbije. (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je Novopazarce da me ne sude po onome što je rekao pre 30 godina, „već po delima i onome što je uradio u poslednjih deset godina“.

Vučić je na predizbornom skupu SNS u sportskoj hali „Pendik“ rekao da je u poslednjih deset godina „uloženo na desetine miliona evra“ u Novi Pazar i okolna mesta.Naveo je da se „privodi kraju rekonstrukcija puta Novi Pazar – Tutin, da je pri kraju projektna dokumentacija za brzu saobraćajnicu Kraljevo – Raška – Novi Pazar, da će kroz Pešter proći autoput i da je planirano vise desetina miliona evra za formiranje Kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru“.

On je kazao da je dao sve od sebe da se sačuvaju mir i stabilnost i dobri odnosi između Srba i Bošnjaka, kao i da nijedan predsednik države nije toliko puta bio u ovom kraju. „Sudite po delima, vidite šta se promenilo, kakve su škole danas, da li se grade putevi. Uložićemo desetine miliona evra u nešto što će se zvati Kliničko-bolnički centar, to je nešto što menja život ovde. Izmestićemo Školsku upravu u Novi Pazar, a kada već ne možemo i odeljenje Privrednog suda, onda će sudije dolaziti ovde, kako bismo olakšali vašim privrednicima„, poručio je Vučić. 

Vučić je okupljenim građanima na ovom skupu, koji su većinom Bošnjaci, poručio da ih „voli jednako i iskreno kao i sve druge građane Srbije“. „Iskrenost merite po tome šta je sve urađeno, a merićete i po jednoj stvari koju ja mislim da je najvažnija. Kada radite gasifikaciju, autoputeve i saobraćajnice, bolnice, škole, onda je ono što je najvažnije da bi grad napredovao veliki investitor.

Ono što je od suštinskog značaja, jednog velikog investitora ćemo dovesti u Novi Pazar„, rekao je Vučić. Hala „Pendik“ bila je u bojama i zastavama isključivo SNS-a, iako je prema procenama sa lica mesta najveći broj prisutnih bio iz SDPS-a, što je Vučić tokom obraćanja prisutnima zamerio osobama iz protokola.

Ostavite komentar