15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

VUČIĆ NE SME DA OTRESE SLINU: Stefanovićeva fioka ipak jača od svega!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić potvrdio je na sednici Glavnog odbora SNS da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika Gradskog odbora Beograda.
„Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar naše stranke“, istakao je Vučić.

U SNS-u, navodi, nikada neće biti skidanja glava.

„U našoj stranci će biti poštovanja prema svima, ali i procenjivanja svačijih grešaka i polaganje računa. To je ono što je za jednu političku stranku veoma važno“, naglasio je Vučić.

- Advertisement -

On je dodao da će u narednom periodu Glavni odbor ovlastiti Predsedništvo stranke da donese odluku ko će do skupštine stranke voditi najveći odbor u Srbiji.

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rekao je ranije danas za TV Prva da je Nebojša Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.

Kako je preneo Tanjug, Đukanović je rekao da je predsednik SNS Aleksandar Vučić dobio ostavku Nebojše Stefanovića na stranačku funkciju.

- Advertisement -

„Ovo je pobeda demokratije“, kazao je Đukanović, a preneo B92.

Upitan da odgovori da li će Stefanović ostati član vlade, s obzirom na to da je ministar odbrane, Đukanović je rekao da je još rano o tome pričati.

„Prvo da vidimo da li će se usvojiti ostavka. Možda neko kaže: ‘Nebojša, mnogo si dobro radio, ostani’. Međutim, ne verujem da će se to desiti“, dodao je Đukanović.
Podsetimo, jedan broj odbora SNS izjasnio se ranije za smenu Nebojše Stefanovića sa svih funkcija u državi i stranci.

Danas se održava sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj će, prema najavama Vučića, između ostalog, biti reči i o problemima u stranci, pa se očekuje da će na sednici biti reči i o radu pojedinih ministara, ali i predsednika opština i gradonačelnika.

Da podsetimo, Miroslav Parović je upravo u ovoj emisiji detaljno ispričao da Vučić neće smeti da svrgne Stefanovića i šta se sve dešava unutar stranke.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti