11.8 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

SRPSKI HIRURG RASTURIO: Vučić ne nosi masku zato što zna ISTINU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info tv bio je akademik RAS akademije dr Alek Račić. U emisiji Intervju dr Račić je objasnio da Vučić ne nosi masku jer zna istinu o svemu ovome što se običnom narodu nameće. Pored osude trenutnog predsednika Aleksandra Vučića za koga kaže da mu je iskreno verovao dok je bio radikal doktor Račić je osudio i krizni štab koji je prećutao kontraidikacije nošenja maski.

Drastičan je primer njegove promene to što je ćerci dao ime po Milici Rakić a onda ga je Bil Klinton tapšao po ramenu dok mu je ovaj davao naše pare za kampanju.

- Advertisement -

Tad je Vučić rekao da je pametan, kasnije smo se svi uverili da nije kad je Hilari izgubila izbore. Osim aktuelnih tema u emisiji je bilo i dosta reči o tome kako je hrvatska obaveštajna služa ali i koju tačno rodoljubivu poeziju uspela da izbaci iz naših udžbenika.

Zašto Srbija nema registar za kancer a ima Kovid registar iako je to lako napraviti Račić smatra da je to jer ne želimo da se zameramo NATO a sa druge strane poštujemo sve SZO zahteve. Doktor je potvrdio da su lobisti iz njegove branše dobili automobile marke Volvo što je samo jedan u nizu skandala nakaradnog režima. Vučić je sam kriv što ga ljudi toliko mrze dodao je doktor Račić. Preporučujem svima ovo zanimljivo gostovanje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti