VUČIĆ: Naša stranka je donela najbolje za Srbiju, još od Drugog svetskog rata

Obavezno pročitajte

Za ljude je najvažnije da se osećaju bezbedno i sigurno. Ne postoji zemlja gde su iskorenjena mafijaška ubistva, ali naš posao je da to svedemo na minimum, kao i da počistimo ulice od narko dilera i onih koji posredno ubijaju našu decu. Naše je da pokažemo da je država snažnija od mafije i počističemo ih sve, bez obzira na cenu koja mora da se plati – istakao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, govoreći o hapšenju kriminalnog klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Velja Nevolja, FOTO: ATA ImagesVelja Nevolja, FOTO: ATA Images

On je kazao da je velika cena za to hapšenje kampanja koja se povela nakon toga protiv njega i ostalih političara iz vlasti i njihovih porodica.

– Biće mnogo teških stvari i zloupotreba u smislu vođenja kampanja. Kada je Mišković uhapšen, rekao sam da će tada godinama i decenijama mediji da vode kampanju protiv mene da me skinu sa vlasti, bez cvonjka u džepu suprotstavio se velikanu – rekao je Vučić u emisiji Hit Tvit.

– Sa nepodnošljivom lakoćom neodgovornosti napadali su ne samo članove moje porodice, već i ljude koji ni za šta nisu krivi. Moraju da ubacuju prljavštinu kako bi zadovoljili političke interese. mene oni ne zanimaju, važno mi je da su kriminalci u zatvoru – kazao je Vučić i dodao da „ovo nisu ni 90-te, a ni 2.000-te godine.

– Ovo nisu 2000-te godine kada ste mogli da ubijate nekažnjeno. Srbija je danas drugačija i snažnija i to više neće da dozvoli. Ovo nisu ni 90-te kada ste svakog dana imali nekoliko različitih ubistava. Dobro je da je zasutavljeno ono što je počelo da podseća na 2.000-te. Ti ljudi su imali ogroman novac, više nego zemunski klan i trebalo je dosta smelosti u to da se uđe – istakao je Vučić.vucicPrintscreen

On je dodao da to što je „Rebić sedeo na tri metra od Belivuka“ ne dokazuje da je umešan u taj klan. Takođe je prokomentarisao i pismo poslanika SNS Vladimira Đukanovića, koji je tražio od Vučića da preispita sve one iz stranke za koje se sumnja da su pružali logističku podršku Belivuku.

– Đukanovića mnogo volim, on neretko emotivno reaguje, ali u politici morate da izbrojite do 10, pa da onda izlazite sa stavovima. Mislim da i on kao i ja misli da je naša stranka donela sve ono najbolje za Srbiju u promenila je nabolje, više nego bilo koja druga stranka od Drugog svetskog rata na ovamo.

„Uhapšen još jedan ubica A. Š.“

Istakao je da su pronađeni dokazi o licima koja su počinila teška dela, a da je uhapšen još jedan ubica sa inicijalima A.Š.

– Pronađeni su čvrsti dokazi o licima koji su počinili najteža dela, ubistva bar trojice ljudi. Uhapšen je još jedan od ubica, pošto smo pronašli njegov DNK. Njegovi inicijali su A. Š, i njegovi tragovi su pronađeni zajedno sa DNK trojice ubijenih mladića o kojima smo već govorili.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu