27.7 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

„VUČIĆ NAS SPASIJO OD KURONU“: Nepismeni botovi se brukaju na internetu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mehanizam internet aktivista Srpske napredne stranke, odnosno takozvanih botova, odavno je otkriven, ali uprkos tome, plaćenici SNS ne prestaju sa hvalospevnim pisanjem, ne tako pismenih komentara na račun predsednika stranke Aleksandra Vučića i ostalih iz državnog vrha. Dešava se takođe da jedna osoba ima desetine naloga kako bi se stvorio privid o velikoj podršci Vučiću i SNS-u na internetu. Međutim, šta se desi kada jedan bot zaboravi da se „izloguje“, pa napiše komentar pod istim imenom?

VUCICIlustracija, FOTO: Shutterstock

Internetom kruži spektakl u režiji izvesnog bota pod „logom“ Marko Dedić koji je napisao komentar, a potom samom sebi odgovorio, ne znajući da nije promenio nalog.

- Advertisement -

Prepisku Marka Dedića sa samim sobom prenosimo u originalnom obliku, bez korekcija.

– Da nije vucica sa hiljadama respiratora koje je kupijo nebi pobedili kuronu hvala mu i konu i kisicki i trepavcevicu na saveti za narod – napisao je on.PrintscreenPrintscreen

Posle nekoliko minuta, odgovorio je samom sebi, zaboravivši da se nije odjavio sa starog profila kako bi se ulogovao na novi pod drugim imenom.

- Advertisement -

– Svaka cast na komentar marko nisam za vucica ali spasijo nas je od kuronu – istakao je izvesni Marko Dedić, čije je ime u ovom slučaju takođe diskutabilno.

Bilo kako bilo, režim se očigledno ponosi ovakvom „podrškom“

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti