VUČIĆ: Narode, glasaj za mene, za poštenje! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se i danas medijski eksponirao, budući da je bio u poseti zlatiborskom kraju, gde je pričao i o izborima. Tom prilikom je poručio da „opozicija zna da će da izgubi“, te da će „narod da glasa za poštenje, odgovornost i rad“, želeći da sve te epitete pripiše sebi i Srpskoj naprednoj stranci.

Vučić je o aprilskim izborima pričao odgovarajući na pitanje omiljene televizije Pink da prokomentariše objavu Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa, da u pobedu opozicije na beogradskim izbora veruje 38,6 odsto građana, a u pobedu vlasti 36,8 odsto.

– Nije je on rekao da tako stoje u narodu, nego da ljudi misle da opozicija tako stoji. Oni stalno pričaju da su pobedili, a mi stalno pričamo da gubimo, to nema veze sa realnim glasovima, nego sa tim šta ko misli. A tog istraživanja nije ni bilo… ali dobro – rekao je Vučić.

- Advertisement -

A onda je na genijalan način objasnio zašto građani treba da glasaju za njega i SNS. 

– Videćete šta oni rade, rade nešto drugo. Oni znaju da će da izgube, znaju da će narod da glasa za poštenje, za odgovornost i rad, a ne za lopovluk. Znaju da će da izgube svuda… – rekao je Vučić.

Ističe, da zato „oni sada govore da će izbori biti pokradeni, iako će imati više svojih kontrolora na izbornim mestima od SNS-a“.

– Njima je jasno da nemaju politiku, da nemaju ljude nego da hoće nešto silom da ušićare. To će trajati tri – četiri dana ili tri-četiri mešeca – kaže Vučić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu