4.4 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

VUČIĆ NAREDIO: Cvijan ne sme isplivati

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info tv bio je zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Predrag Popović. Tema emisije bila je potvrda suda koju je dobio nedavno a u vezi nestanka Vladimira Cvijana. Sud je prošle nedelje potvrdio njegove i navode drugih bivših saradnika o tome da Vladimir Cvijan više nije živ a Predrag Popović je objasnio kako i ko je jedini čovek koji je ovo mogao da sakrije od javnosti.

Ali i ko je sve imao motiv. O ovome je ćutala policija, tužilaštvo, poreska uprava, advokatska komora ali i porodica preko tri godine! Cvijan je jedan od retkih ljudi iz vrha SNS koji je javno pretio Vučiću nakon čega je on pobegao sa sednice glavnog odbora stranke podseća Popović!

I upravo je Aleksandar Vučić jedini čovek koji je mogao da spreči da ovo ne ispliva u javnost. Nažalost ovo nije jedini slučaj dodaje Popović i ima nameru da ispita i druge navode za druga lica koja su se zamerila Aleksandru Vučiću. Ovde je uloga slobodnih medija veoma bitna jer od institucija i na ovom primeru možemo videti da nema ništa. U slučaju Dijane Hrkalović Popović kaže da je ona pristala na poligraf ali i da Vučić nju ne sme da uhapsi baš zbog snimaka koje ona ima.

- Advertisement -

Ne bi ga iznenadilo i da u nekom trenutku objavi i njegov razgovor gde naređuje da se obrišu dva minuta snimka sa naplatne rampe kad je vozilo u kome se nalazio (još nije dokazano da je vozio) Zoran Babić ubilo Staniku Gligorijević.

Da ovaj slučaj bude još čudniji nedavno je naprasno preminuo i svedok koji se nalazio u vozilu oštećene. Dijana planira da za kraj objavi njegove snimke razgovora sa Andrejom jer joj je to najjači adut. Popović smatra da će u narednom periodu isplivati i drugi kosturi na koje on već duže vreme ukazuje a Dragoslav Kosmajac kome je Vučić javno pretio i inspektor policije Dejan Jović su samo neki od njih.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti