VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Obavezno pročitajte

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima iz samog vrha SNS-a,predsedniku Vučicu i gospodinu Darku Glišicu je Požarevačkih SNS funkcionera preko glave.

Naime,organizovana grupa funkcionera,koju predvode član gradskog veca grada Požarevca i gradske opštine Kostolac,Stefan Pantic Panta,Srđan Radovanovic poznatiji kao Roda i direktor Turističke organizacije Požarevac Vasilije-Vasa Baldic,ucestvuju u namestanjima poslova za predsednika upravnog odbora Turističke organizacije Požarevac,Jugu Žikica,nadaleko čuvenog po svojim prevarama i varanjima ljudi za novac.

- Advertisement -
Stefan Pantić

Juga je registrovao firmu na svoju snaju,Milicu Žikic Ilic,Stig gradnja 012 Kasidol,na istoj adresi na kojoj i sam živi.

Sa direktorom Turističke organizacije Vasom Baldicem naplacuje fiktivno izvedene radove na požarevačkom hipodromu i konjičkom klubu Knez Mihajlo.Pojedini radovi se i naplacuju više puta,kako kome zatreba novac.Stefan Pantic Panta,resorno zadužen za mesne zajednice,obilazi predsednike istih sa Jugom Žikicem,pravdajuci se kako ih šalje Gradonačelnik,da sredstva koja imaju na svojim kontnim racunima,prebace firmi Jugine snaje a pisace se šta god može,fiktivno.Juga Žikic se osilio do te mere,da,ide po gradu kao ludak,slika radove ostalih firmi,šalje inspekcije i piše anonimne prijave.

Jugoslav Žikić i Vasilije Baldić

Tako je nedavno vršio slikanje gradilišta jedne požarevačke firme,kako nisu navodno izveli radove po propisima ne bi li im Grad Požarevac raskinuo ugovor za radove. Funkcioner iz Kostolca,Srđan Radovanovic Roda,takođe sa Jugom namešta sve što stigne,pod parolom,naredio je gradonačelnik Pavlovic,iako,se gradonačelnikovo ime zloupotrebljava u svim situacijama kako bi se ova ekipa lično bogatila.

Srđan Radovanović

Našoj redakciji su dostavljene sve fakture izdate od strane fantomske firme Stig Gradnja 012,na kojima su isti radovi naplacivani po više puta,fakture iste firme prema Mesnoj zajednici Kličevac kao i mnoge druge.Iste su dostavljene i vrhu SNS-a,kao i nadležnim organima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu