28.9 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

VUČIĆ NAPUŠTA MESTO PREDSEDNIKA SNS: Evo ko će da ga zameni!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Video saopštenje Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta u tehničkom mandatu, u vezi ujedinjenja Vučićevog SNS-a i Šapićevog SPAS-a.
Parović je ocenio da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić namerava da preko ujedinjenja sa Srpskim patriotskim savezom (SPAS) Aleksandra Šapića sprovede „mirnu čistku kompromitovanih naprednjačkih kadrova“ slično kako su nekad pomoću Jugoslovenske levice (JUL) zamenjeni ratni ministri i direktori, funkcioneri Socijalističke patije Srbije.

Prema rečima Parovića, „Šapić će dobiti poziciju operativnog lidera SNS-a dok će u narednom periodu bolesni diktator ući u ulogu ‘predsednika svih građana’“.

„Imajući u vidu da je u leto 2018. sa pozicije ministra policije Nebojša Stefanović učestvovao u akciji hapšenja Šapićevih bliskih rođaka koji su optuženi za pranje novca jasno je da je Vučić odlučio da ‘ne prlja ruke’ i da završni čin političke likvidacije svog dojučerašnjeg najbližeg saradnika prepusti drugome, a da on pilatovski opere ruke’“, ocenio je Parović u pisanoj izjavi.

- Advertisement -

Kako je istakao, opozicija treba razumnim akcijama da postigne da „vrlo brzo politički brak Vučić-Šapić završi na isti način na koji je završio i politički brak Milošević-Marković“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti