PICOUSTI FAHRIJEV SIN HOĆE NA DUEL: Vučić na TV duelu ako bude drugog kruga!

Obavezno pročitajte

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nikad do sad nije desilo da neki predsednik Srbije izlazi na televizijski duel bilo kome, sem u drugom krugu predsedničkih izbora.

„Uvek spreman da razgovaram sa svima, na način kao što sam razgovarao o Kosovu, sam a preko puta mene svi oni, odlazio sam u Skupštinu kao premijer ili predsednik, odgovarao sam opozicionim poslanicima“, rekao je Vučić.

On je na pitanje da li će ići na televizijski duel kao što su Boris Tadić i Ivica Dačić pre neki dan na Radio televiziji Srbije, rekao da će svako ko udje u drugi krug predsedničkih izbora imati obavezu da izadje na televizijske duele.

- Advertisement -

Odgovarajući na pitanja posle otvaranja zdravstvene stanice u Borči, Vučić je rekao da je važno da postoji demokratski okvir u kojem mogu da se čuju različiti stavovi i ideje.

Na pitanje o delimičnoj obaveznoj vakcinaciji, on je rekao da ne može da podrži diskriminatorne mere, što ne znači da neće imati izbora u budućnosti.

„Pratimo pažljivo mere Sebastijana Kurca i Emanuela Makrona i ono što se zbiva u Nemačkoj. Videćemo šta je to što možemo da uradimo da ne povredimo Ustav, šta je to što možemo da obezbedimo veću sigurnost za naše gradjane a da istovremeno ne povredimo prava ljudi koji su nedisciplinovani, neodgovorni“, rekao je Vučić.

On je povodom usvajanja Zakona o vodama i primedbi dela javnosti na njegov sadržaj, rekao da će ga potpisati ako je u skladu sa Ustavom, i da će ga tek pročitati.

„Ta vrsta potcenjivanja naroda gde govorite o splavovima. Ne stoje oni tu tri dana, već ih je neko drugi postavio, nastajalo je u vreme neke Demokratske stranke, ‘žute vlasti’. Tad se ćutalo a sad su se setili da im smeta“, naveo je Vučić.

Kako je rekao, „šta god da se uvoji oni polaze od sebe – da će neko da nešto ukrade, ne mogu da razumeju da neko živi da otvori zdravstveni centar i puteve“.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu