4.3 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

VUČIĆ–MUSLIJU SPREMA IZDAJU: Fahrijin sin sedi sa šiptarskim lobistom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Režimski tabloidi su po diktatu, svi do jednog, udarili na lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, navodeći da sarađuje sa “albanskim lobistom Ričijem Toresom”, kog su nazvali novim “Eliotom Engelom”. Međutim, istina je drugačija, jer se sa tim istim Engelom sastajao Aleksandar Vučić, sedeći na fotelji pokunjeno. Tako je na površinu isplivala laž naprednjačkog lidera, ali i licemerje medija koji su pod njegovom kontrolom.

Pismo sedmorice kongresmena upućenih Džo Bajdenu, predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, izazvalo je histeriju u režimskim tabloidima. Iz cele priče su izvukli ime Ričija Toresa, za koga su navodili da je albanski lobista, te su optuživali Dragana Đilasa i Dragana Šolaka da “sarađuju baš sa albanskim lobistima”.

– Iako je Srbija na trenutak odahnula kada je američki kongresmen Eliot Engel, čuveni srbomrzac koji se zalagao za bombardovanje Srbije i nezavisnost Kosova, napustio Kongres u januaru ove godine, izgleda da je predah bio izuzetno kratak. Engel je dobio svog naslednika Ričija Toresa za kojeg je sve jasnije da nastavlja utabanim putem usmerenim protiv Srbije.

- Advertisement -

A da stvari budu još gore, Tores je saradnike pronašao baš u Srbiji u opozicionom lideru Draganu Đilasu, kojem je glavni cilj srušiti Vučića sa vlasti – glasio je tekst u režimskom glasilu Alo.

Time je napravljena klasična inverzija stvarnosti, budući da ovaj medij nije napisao da je Aleksandar Vučić bio taj koji se sastao sa Eliotom Engelom, za koga su naveli da je srbomrzac, koji je bio za nezavisno Kosovo i bombardovanje naše zemlje.

Vučić je pred Engelom sedeo pokunjen, nešto slično kao pred Donaldom Trampom, samo što tada nije dobio hoklicu, pa se postavlja pitanje šta će predsednik Srbije u društvu albanskog lobiste?

- Advertisement -

Slika Vučića i Engela se pojavila na društvenim mrežama nedugo nakon su tabloidi pisali svakakve laži za Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, a ispod fotografije je ispisano: “Lažete da sam sedeo sa albanskim lobistima”.

Govor tela tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića je isti kao kod bivšeg američkog predsednika Donalda Tampa kada je zbunjen sedeo za pomoćmnim stočićem i potpisao ugovor koji nije ni pročitao.

- Advertisement -
SourceLuftika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti