8 C
Belgrade
ponedeljak, 18 oktobra, 2021

VUČIĆ MU ZAPOSLIO SINA: Evo zašto Kon ne sme da podnese ostavku, UCENJEN JE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predrag Kon javnosti je priznao da je „molio da ga razreše funkcije člana Kriznog štaba“ jer Vučićevi politički komesari donose odluke suprotne stavovima lekara. Oni ga nisu smenili, ali zašto dr Kon ne podnese ostavku? Razlozi su vrlo jednostavni – „daš dinar da uđješ, dao bi i dva da izađeš – ali ne može to baš tako“. Kod Vučića je sve na principu štapa i šargarepe.

Prvo, dr Kon je sina sa diplomom Megatrenda zaposlio u Er Srbiji, zlatnoj koki Vučićevog režima, i to na mestu šefa interne revizijie a plate menadžmenta su od nekoliko hiljada do čak nekoliko desetina hiljada evra i pored milionskih gubitaka kompanije.

Drugo, ako bi podneo ostavku, Kon se plaši da bi mogao postati žrtveno jagnje i da on bude optužen za to što je Srbija danima najgora u svetu po broju novozaraženih i broju preminulih u odnosu na broj stanovnika.

- Advertisement -

Treće, kao glavni zagovornik vakcinacije Kon bi od režima mogao biti okrivljen za debakl imunizacije jer je Srbija među najgorima u Evropi sa samo 42.3% građana koji su primili dve doze vakcine.

Četvrto, Kon dobro zna da će afera sa prikrivanjem broja preminulih pre ili kasnije biti procesuirana i ne sme da rizikuje da Vučić u trenucima besa zvog eventualne njegove ostavke, odluči da za krivca označi upravo njega.

Peto, Kon je nosilac Vučićevog odlikovanja i on bi ostavku doživeo kao „ličnu idaju“ a svi znaju koliko je veliku vođa osvetoljubiv.

- Advertisement -

Šesto, cela javnost veruje da su članovi medicinskog dela Kriznog štaba lepo namireni da bi ćutali i bili „stručno“ pokriće za sve Vučićeve pandemijske prevare i zloupotrebe.

Sve u svemu, dr Kon naravno neće biti smenjen sa funkcije člana Kriznog štaba, niti sme da podnese ostavku, iako bi to najviše voleo – moraće do kraja da ostane na brodu koji tone.

Zajedno sa Vučićem.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: