33.3 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

VUČIĆ MU POTPISAO DA GA PRIME NA POSAO: DB-ovac objasnio kako se dolazi do posla! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svi znamo da se u Srbiji zaposlenje može dobiti isključivo preko partijske knjižice i poznanstava sa naprednjačkim velmožama, ali smo potvrdu toga dobili sinoć od Bože Spasića, bivšeg DB-ovca u službi Aleksandra Vučića.

– Jedan je jurio mene, Božo zaposli me u bolnici da budem neki radiolog. Ma, rekoh ne mogu ja to. Idem ja kod Vučića. I ja se mislim kako ćeš ti kod Vučića, ovamo-onamo. Ne prođe godinu dana, kaže ja radim kao radiolog, dobio sam ceduljicu, potpisao mi predsednik da me prime na posao – objasnio je Božo Spasić, izgleda nesvestan da su kamere i dalje uključene i da ide lajv.

Dakle, Vučićev potpis i gvozdena vrata otvara. Konačno smo dobili priznanje po kom principu funkcioniše naprednjački režim i kako se u „zlatnom naprednjačkom dobu“ dolazi do posla. Toliko i o Vučićevoj „borbi“ protiv stranačkog zapošljavanja i drugih oblika protivzakonitih aktivnosti.

- Advertisement -

I dok na stotine hiljada mladih nepovratno odlazi iz zemlje, trbuhom za kruhom, jer ne žele da se stave u službu Aleksandra Vučića, u Srbiji cvetaju trange-frange kombinacije vlasti. Drugi, koji nemaju tu mogućnost, sede kod kuće poniženi i zastrašeni.

Možemo samo da pretpostavimo šta je bio uslov da naprednjački lider stavi svoj potpis na ceduljicu koja je pomenutom donela mesto radiologa.

Nakon ovog možemo zaključiti da Srbiji i nije potrebna Nacionalna služba za zapošljavanje, jer ionako niko i nije dobio posao preko nje, a samo košta i crpi resurse. Nezaposleni, od sada pravac Andrićev venac kada tražite posao. To je prava adresa. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti