29.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

VUČIĆ MU MALTRETIRA PORODICU: Automobili sa BG tablicama obilaze kuću Crnog jer je ispesničio naprednjake koji su hteli da gaze ljude bagerom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Danas u devet sati nastavlja se postupak, pred tužilaštvom u Šapcu, koji se vodi protiv Dragana Milovanovića Crnog, junaka protesta, koji je u tom gradu fizički sprečio da aktiviste SNS da bagerom prođu kroz okupljene demonstrante.

Advokatski tim Dragana Milovanovića Crnog najavio je za danas u 14 sati konferenciju za medije povodom daljeg toka postupka, ali i zbog pritisaka koje trpi porodica njihovog klijenta.

Od kad je pušten da se brani sa slobode, njihovu porodičnu kuću konstantno obilaze sumnjivi automobili. Oni su to nekoliko puta prijavljivali policiji, koja im je jedno poručila da da su zabeležili podatke, a drugi put da postave video nadzor. Tek prošlog petka su poslali patrolu, ali su im tada rekli da praktično ne mogu ništa da urade. Radi se o automobilima koji su i te kako upečatljivi.

- Advertisement -

Rade se o automobili „Škoda fabia“, sive boje, koja se jedno vreme parkirala u blizini njihove kuće i kružila oko nje. Zatim, bila je i „Škoda superb“, noviji model, beogradskih tablica, i „Audi A8“, sa zatamljenim staklima, takođe beogradskih tablica. Svi oni prolaze oko njihove kuće i daju im do znanja da ih obilaze – objašnjava advokat Aleksandar Mijailović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti