SKLANJAJTE DECU, VUČIĆ: Majku mi nazvali ku*vetinom i rekli da ne zna ko mi je otac

Obavezno pročitajte

Kurv.tina, picousti, peder, žvalavi, s.ranja, maljem u glavu nije rečnik nekog prolaznika na ulici koji „psuje kao kočijaš“, ovo je sada već ustaljeni rečnik kojim se na nacionalnim frekvencijama Srbiji obraća predsednik Aleksandar Vučić. A za danas (četvrtak) je najavio da sklonimo decu ispred televizora jer je pripremio nešto čime će se šokirati svet, kaže.

Kao da nema većeg šoka od njegovog rečnika na raznim televizijama sa nacionalnom pokrivenošću…

„Majku nazvali ku…vetinom“

- Advertisement -

Kada mu ponestane tema za razgovor u emisiji ili treba da se izbegne neka veoma bitna tema, predsednik voli da govori o svojoj porodici i tome kako ih svi napadaju i kako je porodica Vučić jedina ugrožena u Srbiji.

– A onda kada su mi majku od 76 godina, i to su sve tako lajkovali, nazvali kurvetinom i rekli da nisam ja njen sin – rekao je Vučić u svom nimalo jasnom izlaganju od 84 minuta.

Iako nije poznato ko je tačno ovako gnusnu stvar izgovorio, predsednik je ovim rečnikom govorio o svojoj majci na televiziji sa milionskim auditorijumom.

Đubre, peder, picousti

Predsednik često voli samog sebe da počasti nekim epitetima, a sve je čini se krenulo od čuvenog skandiranja „Vučiću, pederu“, od kog Vučić sebe stalno tako naziva u najrazličitijim prilikama.

– Kada nestane struja na Divčibarama, iz tri sobe ustanu i kažu to je kriv ono đubre, peder i picousti – rekao je Vučić govoreći na jednoj od svojih konferencija.

Predsednik se nije libio da ovakav rečnik upotrebi ni kada je bio gost emisije u Crnoj Gori u kojoj nije mogao da kontroliše medije kao u Srbiji, ali je opet odlučio da pred publikom izgovori gadosti o sebi, poput, „picousti“ i „peder“.

„Samo vaša s.anja neću da slušam“

Ni kada je bio premijer, Vučić nije imao ništa kulturniji rečnik nego sada, te je pre nekoliko godina opsovao direktora Srbijavoda Gorana Puzovića prilikom obilaska poplavljenih područja u Čačku.

– Samo vaša sranja da ne slušam! – poručio je besno predsednik direktoru.

„Rasturiću ih maljem u glavu“

Jedna od novih omiljenih predsednikovih tema jeste organizovani kriminal i borba protiv mafije, te često ume i da zapreti na konferencijama za medije na koji način će se sa njima obračunati.

„RASTURIĆU IH MALJEM U GLAVU“ Je l’ ovo rečnik jednog predsednika?

– Ko ste vi bando mafijaška da reketirate? Ko vam je dao pravo za to? To ne sme niko. Neko se suprotstavi, pa ne zna kako će da se završi. E sad ćemo da vidimo kako će da se završi i da vidimo da li ste jači od države. Trudiću se da tu bandu rasturimo direktnim udarcima u glavu. Maljem u glavu – poručio je Vučić.

„Banda fašistička“

Opoziciju naročito voli da počasti pogrdnim imenima, a jedna od omiljenih floskula, koja uvek ima poneki dodatak, jeste da su „opozicionari fašisti“ ili „tajkuni“.

„Vučiću, ovo je zemlja lopova, ubistva, bratije, korupcije i mafije“

– Ja im sad kažem, ‘ajde, probajte da blokirate, pa ćete da vidite, bando fašistička! Neće početi miting u petak, a ići ćemo u svako mesto i selo gde pristalice fašiste Obradovića i tajkuna Đilasa blokiraju, dok svako to mesto ne oslobodimo – rekao je svojevremeno Vučić.

Nisu potrebna nikakva šokantna otkrića koja je predsednik najavio za četvrtak, ovakav rečnik dovoljan je povod da se deca sklanjaju dalje od televizijskih ekrana.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu