VUČIĆ LUPETA, NARODU JE DOSTA NJEGOVIH GLUPOSTI: Obilaznica oko Beograda je „žila kucavica” za celu Srbiju

Obavezno pročitajte

Obilaznica oko Beograda je saobraćajna „žila kucavica” ne samo za glavni grad, već za celu Srbiju, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio da, u ovo teško vreme za sve, Srbija mora da radi i gradi, vredno i posvećeno, da gleda sebe i radi na svom ekonomskom napretku.

„Ova obilaznica je ‘žila kucavica’, za Beograd i celu Srbiju, možda i najvažnija putna komunikacija, o kojoj se ne priča mnogo, ali nam ona rešava bezbroj problema, svih u Srbiji”, rekao je Vučić nakon obilaska radova na obilaznici oko Beograda, preneo je Tanjug.

- Advertisement -

Ukoliko neko želi za Niš, ili na autoput „Miloš – Veliki”, svakako, dodao je on, kamioni neće morati da idu kroz centar grada.

Vučić: Gradimo ono što niko nije – kanalizaciju na levoj obali Dunava

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Beogradu sada grade projekti koji niko nije realizovao u prethodnim decenijama, kao što su završetak obilaznice oko Beograda i pravljenje kanalizacije za naselja na levoj obali Dunava.

Vučić je, na pitanje novinara da li će završetkom obilaznice oko Beograda, Beograd uvrstiti u zelenu agendu savremenih metropola, rekao da mora za to još mnogo toga da se uradi, kao i da je tu i izgradnja kanalizacije za Kotež, Borču, Ovču..

Istakao je da je sadašnja vlast prvi put obećala i krenula u izgradnju kanalizacione mreže na levoj obali Dunava, prenosi Tanjug.

„To možda nisu ključne stvari za centar grada, ali na levoj obali Dunava ima više od 100.000 ljudi za koje je to presudno”, naveo je Vučić.

„Naravno da je uspeh kada izgradite nešto što niko nije počeo da gradi decenijama i zato verujem da je naš posao da guramo stvari brže i jače i borimo se kako bi bili još uspešniji”, poručio je Vučić.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu