VUČIĆ LAŽE: Čuo sam se sa Đokovićem dva puta! Sa kim si se ti čuo upišani diktatoru? Sa tata Fahrijem? A Cvijana da li si zvao?

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se dva puta čuo sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem, ali se boji da će se „ova vrsta političkog iživljavanja nad njim nastaviti da bi oni dokazali neke druge stvari, jer kad nekog ne možete da pobedite onda se bavite ovakvim stvarima“.  

„Nije fer da se vodi opštapolitička hajka, u kojoj učestvuju svi, od australijskog premijera… i glumeći da pravila važe za sve, a više su tenisera pustili pod istim uslovima pod kojim Đokovića nisu“, rekao je Vučić, nakon što je u Predsedništvu Srbije primio decu sa Banije i Korduna.

- Advertisement -

On je rekao da je u nastojanje da se pomogne Đokoviću aktivno uključeno i srpsko Ministarstvo spoljnih poslova, koje je pozvalo australijsku ambasadu u Beogradu.

Takođe je, rekao je, dogovoreno da premijerka Ana Brnabić, telefonskim putem, zatraži da se Đokoviću omogući da čeka odluku australijskog suda u zgradi koju je iznajmio a ne u „zloglasnom“ hotelu gde je sada.

„Kao što vidite ja govorim bez dlake na jeziku, branimo naše građane i istinu. Apsolutno smo tome posvećeni“, rekao je Vučić, navodeći da se više puta čuo sa Novakovim ocem Srđanom Đokovićem.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PANIKA NA PODGORIČKOM AERODROMU.

Danas se na podgoričkom aerodromu odigrala scena koja može parirati gotovo svim holivudskim akcionim hit filmovima. Naime, pilot poljske...

Još priča na sličnu temu